Magazin

OVOM MUŠKARCU JE PUKAO FILM: Napisao je ženi detaljno uputstvo za korišćenje kupatila! Tužno ili urnebesno?!

Napisao H. H.

Od mokrih peškira na podu do iskorišćenih rolni toalet papira, dijeljenje kupatila sa nekim može biti prava noćna mora. Ovaj muškarac prolazi pakao sa svojom suprugom i zbog toga je odlučio da joj napiše uputstvo za korišćenje toaleta. Nekom će zvučati urnebesno ali nekom neće biti nimalo smiješno.

Ovom mužu je dosadilo da ignoriše grozne navike svoje žene, pa je odlučio da je upozori da to više neće tolerisati i šta je to što bi trebalo hitno da se promijeni, prenosi “Kurir“.

Mojoj dragoj Rozi,

Dušo, možeš da se sjetiš kada si mi prije 20 dana rekla: ‘znam da te nerviraju moje navike u kupatilu, ali obećavam da ću se promijeniti!’.

Na moju veliku žalost, gotovo ništa se poslije toga nije desilo. Zapravo, stvari su postale još gore, toliko gore da sam počeo da patim od sindroma ‘iznenađenja u kupatilu’.

Mislio sam da je ideja o dva zasebna ormarića dobra jer svako ima svoj, njegov i njen. Zašto je onda moj ormarić postao skladište za tvoju šminku. četkice, karmine i sve ostale stvari koje ti trebaju za tvoju ‘žensku magiju’?

Imaš 4 fioke, a ja samo jednu. Da li imaš neki poremećaj koji te tjera da konstantno vršiš invaziju na moju fioku? Istina, moja je ona na vrhu, ali samo zato kako ne bih morao da se saginjem da bih uzeo MOJE stvari. Sjećaš se da sam visok preko metar osamdeset i imam dva titanijumska kuka. Savijanje nije najbolja stvar za mene.

Ali hajde da popričamo o sadržaju kupatila i generalnoj higijeni:

1. Pasta za zube: Koliko je prokleto teško staviti čep na tubu kako sljedeća osoba koja je koristi, to jest ja, ne bi naišla na osušenu pastu? Da li su nam potrebne odvojene paste za zube!? Da te ne volim toliko, možda bih u iskušenju da saboritam pastu za zube kako bih te naučio lekciju.

2. Preparat za kosu: Imam preparate za kosu, muške preparate – i baš me briga za političku korektnost, to su muški preparati, ali redovno pronalazim otiske tvojih prstiju u njima, apoklopca nigdje nema. Onda se sve osuši i moram da šrafcigerom odvajam pastu kao moler.

3. Dezodorans: 2 riječi – koristi svoj!

4. Peškiri: Njima je mjesto na kukicama, a ne na podu! Za tvoju informaciju, kuka je uređaj koji viri iz zida kako bi na nju mogao da okačiš stvari!

5. Moj žilet: Deda mi je rekao da muškarci nikada ne bi trebalo da dijele brijač sa ženom. Pitam se šta bi rekao da zna da nesvjesno dijelim svoj sa tobom?

6. Kanta za prljav veš: Reci mi iskreno, da li vjeruješ u neku vilu prljavog veša? Zajedno smo 8 godina = 416 sedmica i kanta se prazni jednom sedmično, to jest, ja je praznim, svake od tih 416 sedmica, a ti?

7. Puštanje vode: Pogledaj u rječniku ako se ne razumiješ u vodoinstalaterske stvari i biće ti jasno zašto je važno.

Puno te volim, ali – promijeni svoje navike!

Komentari

komentara