Magazin

RADA MANOJLOVIĆ MNOGIMA ZAPUŠILA USTA ZA SVA VREMENA: “Vi savršeni, prevaziđite moj kriv nos!” Pjevačica očitala bukvicu!

Napisao H. H.

Srbijanska pjevačica Rada Manojlović podijelila je sa pratiocima sa snimanja jednog od svojih spotova, a onda “očitala bukvicu” svima koji će zbog jednog detalja da je zatrpaju lošim komentarima.

Naime, Rada je već godinama jedna od omiljenih pjevačica estrade. Njenom glasu, stasu i pozitivnošću dive se mnogi, ali uvijek se nađe neko da da svoj negatvan komentar, piše “Kurir“.

Zbog toga, pjevačica je odlučila da se obrati svima koji joj uporno nalaze mane, prvenstveo što se tiče izgleda njenog nosa.

Malo podsjećanja sa snimanja“, napisala je Rada a onda osula paljbu.

P.S. Za sve hejtere: Smarate više sa mojim nosem. Pa, realno… Mislim, prevaziđite ga već jednom, hahaha, prebolite, pomirite se s tim (s njim). Ako vam je moj nos najveći problem u životu, onda moram da vam kažem da vam stvarno zavidim. Mislim, logično je da vam je život savršen, pa vam ne preostaje ništa drugo sem da komentarišete nečije krive noge, male grudi ili krive noseve. A realno, šta biste drugo i radili, kad vam sve ostalo, očigledno, funkcioniše savršeno? Logično je da morate nečim ispuniti tako savršen život, zar ne? Razumijem vas, sve ste postigli, ostvarili, obezbjedili, nemate više potrebe da radite, pa morate nečim da ubijete dosadu. Tako da kažem, stvarno vam zavidim. Hehe, šalu na stranu (mada u svakoj šali pola istine), čak vas i volim takve kakvi ste, vjerujte, bilo bi dosadno bez vas, tako da – samo nastavite, vi ste mi dokaz da sam uspjela u životu“, rekla je pjevačica.

Rada Manojlović – Instagram

Komentari

komentara