Magazin

Sedmični horoskop za period od 6. do 12.1. 2018. godine (POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE)

Napisao H. H.

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

OVAN

Posao: Vama upravlja Mars, planeta akcije, čija vam pozicija ove sedmice donosi nove poslovne prilike, ali inkonjunkcija sa Uranom opominje da ipak izbjegavate rizične finansijske transakcije. Nakon 11. januara, naglašeno astrološko polje karijere i novca u kome će se naći polovina planeta, donosi vam profesionalnu i finansijsku satisfakciju, pišu “Novosti“…

Ljubav: Venera, planeta ljubavi koja upravlja vašim poljem partnerskih odnosa, u napetom aspektu sa Uranom u vašem znaku, najavljuje nove susrete i poznanstva. U vrijeme posljednje Mjesečeve četvrti, 8. januara, vašu pažnju može da privuče vrlo atraktivna osoba od koje vas dijeli veća razlika u godinama.

Zdravlje: Čuvajte se za volanom.

BIK

Posao: U vrijeme posljednje Mjesečeve četvrti u vašoj astrološkoj kući posla, 8. januara, bićete uspješni ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Nakon 11. januara, ulaskom Merkura, vladaoca kuće posla u devetu astrološku kuću, otvaraju vam se nove mogućnosti za saradnju sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Poslušajte savjet jednog Raka.

Ljubav: Zbog napetog aspekta između vašeg vladaoca Venere i Urana, simbola hedonizma i rizika, ove sedmice neće vas “zaobići” stresne situacije, i to zbog ljubavi. Pozicija Marsa upozorava da izbjegnete rasprave sa partnerom, naročito ako se radi o nekom Lavu, Škorpiji ili Vodoliji.

Zdravlje: Promenite način ishrane.

BLIZANCI

Posao: Vašim snalažljivim znakom upravlja Merkur, planeta logike, koji 11. januara ulazi u vaše astrološko polje finansija, što vam donosi vam dobitke preko nekih honorarnih angažmana. Ipak, kvadrat između Venere i Urana, simbola novca i preokreta, upozorava da odložite sklapanje dogovora ili potpisivanje ugovora sa strancima.

Ljubav: U vrijeme posljednje Mjesečeve četvrti u vašem astrološkom polju ljubavi i kreativnosti, 8. januara, na nekom rođendanu ili proslavi, možete da se nađete na meti udvaranja nekog vazdušnog znaka. Krajem perioda, osoba koju ste upoznali preko neke društvene mreže, vjerovatno će vam predložiti da se vidite.

Zdravlje: Čuvajte se povreda u kuhinji.

RAK

Posao: Predstavnicima vašeg znaka rođenima krajem znaka, Mars u Škorpiji daje vetar u leđa, pa ste preduzimljiviji, puni inicijative i energije. Ipak, za vas je oprez majka mudrosti, zbog čega izbjegavate nepromišljene poteze. Nakon 11. januara, pazite šta izjavljujete, naročito ukoliko se bavite zanimanjem zbog kojeg ste prisutni u javnosti, umjetnošću, politikom, estradom, kao i advokaturom.

Ljubav: U vrijeme posljednje Mjesečeve četvrti, 8. januara, klonite se rasprava sa partnerom, naročito ako ste junski Rak. Zbog aspekta između Venere i Urana, kao kao grom iz vedra neba, sredinom perioda može da vas pogodi Amorova strijela.

Zdravlje: Provodite više vremena u prirodi.

LAV

Posao: Vašim znakom upravlja Sunce, simbol uspjeha i ambicije, u konjunkciji sa Venerom, pod povoljnim uticajima Jupitera i Marsa, pa ste spremni da uložite maksimalan napor kako biste ostvarili svoj cilj. Pozicija Merkura, planete komunikacija koja upravlja vašim astrološkim poljem posla, u konjunkciji sa Saturnom, može da dovede do prolongiranja nekih dogovora.

Ljubav: Početkom perioda, izbjegavajte konflikte sa partnerom, naročito ako se radi o nekoj Škorpiji, Jarcu ili Vodoliji. Nakon 11. januara, preko neke društvene mreže možete da upoznate mlađu, atraktivnu osobu. Vašu pažnju, na nekoj proslavi, može da privuče neki Strijelac ili Ovan.

Zdravlje: Rekreirajte se.

DJEVICA

Posao: Vama upravlja Merkur, simbol inteligencije i logike, što znači da uvijek prvo dobro razmislite prije nego što krenete u akciju. Mars u trećem astrološkom polju u inkonjunkciji sa Uranom, ove sedmice može da vas navede na pogrešne zaključke. U vrijeme posljednje Mjesečeve četvrti u Vagi, 8. januara, vodite računa o tome šta kome pričate, potpisujete i izjavljujete, naročito ako ste rođeni u trećoj dekadi.

Ljubav: Vaš vladalac Merkur, planeta komunikacija i posla, 11. januara, ulazi u peto polje, donoseći vam nove kontakte i poznanstva sa interesantnim osobama. Krajem perioda, očekuje vas romantičan susret sa umjetnikom ili sportistom.

Zdravlje: Čuvajte se za volanom.

VAGA

Posao: U vrijeme posljednje Mjesečeve četvrti, 8. januara, izbjegavajte dogovore sa ženama, bez obzira na to kog ste pola. Predstavnici vašeg znaka izbjegavaju sukobe i rasprave, tako da probleme radije rješavaju na diplomatski način. Ulaskom Merkura, simbola posla, u vašu četvrtu astrološku kuću, 11. januara, otvaraju vam se nove mogućnosti na polju saradnje sa strancima.

Ljubav: Zbog napetih aspekata Marsa sa Uranom u kući partnerskih odnosa i Jupiterom u kući ljubavi, partner insistira na nečemu što vama ne odgovara. Naglašen znak Jarca u kojem će krajem sedmice biti polovina planeta, najavljuje susret sa nekom Vodolijom ili starom simpatijom.

Zdravlje: Nesanica

ŠKORPIJA

Posao: Ove sedmice trebalo bi da izbjegnete rizične situacije, pošto ste pod uticajem Jupitera i Urana, simbola inostranstva i preokreta, zato, budite oprezniji prilikom dogovora sa strancima. Što se ugovora tiče, bolje je da ih potpisujete posle 11. januara, kada ojača pozicija Merkura, planete koja upravlja vašim poljem finansija i više sile.

Ljubav: U vrijeme posljednje Mjesečeve četvrti, 8. januara, koja obrazuje kvadrat sa jednim od vaših vladalaca, Plutonom, simbolom seksualnosti i harizme, očekuje vas susret sa glumcem, muzičarem ili slikarom sa kojim možete da uđete u tajnu vezu. Jedan Bik misli na vas, a Jarac vam šalje SMS.

Zdravlje: Čuvajte se za volanom.

STRIJELAC

Posao: Ponekad previše rizikujete stavljajući sve na kocku, jer ste navikli na zaštitu svog vladaoca Jupitera, planete sreće, ali u prvoj polovini sedmice nemojte to da činite, budući da je Mars vrlo blizu Jupitera a pod nepovoljnim uticajem Urana, simbola više sile. Sredinom perioda, mnoštvo planeta u vašem astrološkom polju novca donosi vam dobitke preko kupoprodaje nekretnina.

Ljubav: U vrijeme posljednje Mjesečeve četvrti, 8. januara, može da vam se udvara Škorpija, ako ste dama. Nakon 11. januara, Merkur, vladalac kuće partnerskih odnosa, ulazi u znak Jarca, što najavljuje susret sa osobom koju već poznajete preko poslovnih kontakata.

Zdravlje: Izbjegavajte alkohol.

JARAC

Posao: Pod vlašću ste Saturna, planete uspjeha i istrajnosti, zbog čega smatrate da je najbolje držati se devize “u se i u svoje kljuse”. Nakon 11. januara, ulaskom Merkura, simbola i komunikacija, u vaš znak, bićete spremni da se suočite sa novim izazovima koje se odnosi na proširenje ili obnovu saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

Ljubav: U vrijeme posljednje Mjesečeve četvrti, 8. januara, pod nepovoljnim uticajem Plutona, simbola moći, iz vašeg znaka, bilo bi bolje da izbjegavate rasprave sa partnerom, naročito ako se radi o nekoj Škorpiji ili Jarcu. Slobodni predstavnici vašeg znaka, krajem perioda, mogu da upoznaju nekog Raka.

Zdravlje: Reumatske tegobe.

VODOLIJA

Posao: Vaša ljubav prema riziku ne poznaje granice, što nije neobično kada se zna da predstavnicima vašeg znaka upravlja nepredvidivi Uran, simbol preokreta. Međutim, ove sedmice ste pod uticajem Jupitera i Marsa, pa izbjegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita. Sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora sa strancima ostavite za drugu polovinu perioda.

Ljubav: Merkur, simbol komunikacija, posle 11. januara počinje da prelazi preko vaše 12. astrološke kuće u kojoj se već nalazi polovina planeta. Osim novih susreta i poznanstava, vjerovatno ćete se preko neke društvene mreže upoznati sa osobom čijem šarmu nećete moći da odolite.

Zdravlje: Čuvajte se za volanom.

RIBE

Posao: U vrijeme posljednje Mjesečeva četvrti, 8. januara, novac vam pritiče iz paralelnih izvora prihoda, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Do sredine sedmice, izbjegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje važnih ugovora. Obratite više pažnje na sitnice poput ključeva, dokumenata, kartica, telefona, punjača za mobilni ali i laptopove i sl.

Ljubav: Vama upravljaju Neptun i Jupiter koji u ovom periodu obrazuju harmoničan aspekt, donoseći vam romantične susrete. Merkur, planeta koja upravlja vašim poljem partnerskih odnosa, 11. januara, ulazi u znak Jarca, pa na kraćem putu u inostranstvu ili preko neke socijalne mreže, možete da se zaljubite u mlađu osobu.

Zdravlje: Više šetajte.

Komentari

komentara