Magazin

Aleksandra Prijović tri godine uživa u ljubavi sa Filipom Živojinovićem, a sada je donijela odluku: Mnogo sam razmišljala o tome…

Napisao A. K.

Pevačica Aleksandra Prijović se već tri godine zabavlja sa Filipom Živojinovićem, pastorkom Lepe Brene, a kako kaže, nada se da će u ovoj godini i zvanično postati Brenina snajka.

Pevačica otkriva do sada nepoznate detalje o odnosu sa braćom svog partnera, Viktorom i Stefanom.

– Viktora i Stefana sam upoznala davno, pre nego što sam ušla u vezu sa Filipom. Odmah su mi prirasli za srce i obojicu volim podjednako i zaista ih nikada ne razdvajam. Volela bih da sa Stefanom snimim duet jednog dana, međutim, mi nikada nismo pričali o tome, ali pred nama je karijera, pa se nadam da će doći i do zajedničkog projekta – kaže za Alo.rs Aleksandra, koja se sprema da sa najstarijim od braće Živojinović proslavi godišnjicu veze.

Kako kaže, odlučila je da mu priredi iznenađenje o kom je dugo razmišljala.

 

– Januar za nas ima posebno značenje jer je tada godišnjica početka naše ljubavi. Mnogo sam razmišljala o tome kako da ga iznenadim i shvatila sam da je najbolje da ga obradujem putovanjem. On se nikada ne raduje poklonima, već voli da otputujemo na neku lepu destinaciju – otkriva Aleksandra.

Budući da je novogodišnju noć provela na nastupu u Beogradu u jednom beogradskom klubu, a njena svekrva Lepa Brena u Petrovcu, pevačica ne krije da joj je ostatak porodice Živojinović nedostajao u prvim satima 2018.

– Žao mi je što Novu godinu nismo dočekali svi zajedno, ali budući da sam ja pevala u Beogradu, a Brena u Crnoj Gori, zaista je bilo nemoguće. Zato sada planiramo da odemo na jedan lep praznični ručak kako bismo obeležili početak nove godine – zaključila je pevačica.

( ALO.RS )

Komentari

komentara