Magazin

Mnogi joj se dive – Jennifer Aniston otkriva pravu tajnu svoje vitke linije

Napisao admin

Slavna holivudska glumica Jennifer Aniston iduće sedmice navršit će 44 godine, a u intervjuu otkriva kako će proslaviti rođendan te tajnu svoje vitke linije kojoj se mnogi dive.


Jennifer Aniston i Salma Hayek (foto: cure.ba)

Samo ću raditi, u pola šest ujutro po mene dolazi prijevoz koji me vozi na snimanje filma, no to mi nije problem’, otkriva Jenn koja trenutno u Connecticutu snima film ‘Untitled Elmore Leonard Project’, u intervjuu za magazin People. ‘Vrlo sam sretna što radim’, kaže Jenn.

‘Ovaj rođendan će doći i proći, baš kao i svi ostali dani’, kaže Jenn koja za potrebe svoje nove uloge u filmu nosi kratku plavu periku. Glumica, koja se nedavno zaručila za dečka Justine Therouxa, svoj svršen rođendan opisuje riječima: ‘Šetnja gradom, rani ručak u kakvom malom lokalu, gledanje filma i odlazak na večeru.’

Iako će u ponedjeljak navršiti 44 godine, Jenn ima tijelo na kakvom bi joj pozavidjele i dvostruko mlađe kolegice, a u intervjuu je otkrila i tajnu svog vitkog i besprijekornog izgleda. Tako kaže da ne postoji nikakav tajni recept njezinog dobrog izgleda, a sve što je potrebno je vježbati svaki dan 40 minuta.

‘Čim se ustanem, svaki dan vježbam 40 minuta tokom treninga trčim, radim trbušnjake i dižem utege. Imala sam povredu koljena, tako da nisam mogla raditi sve vježbe za oblikovanje tijela, no to mi nije bio problem, baš je lijepo ponekad biti malo punašna’, kaže Jenn te otkriva kako bi uskoro htjela uzeti malo slobodnog vremena za sebe, ali za svog zaručnika Justina.

‘Sigurno ću si uzeti malo vremena za sebe. Preselit ću se u svoju kući, normalizirati i smjestiti se. Samo želim biti dobra prijateljica i partnerica’, zaključuje Jenn.

tportal

Komentari

komentara