Magazin

Horoskop: Ribe otkrivaju tajne svog srca

Napisao H. H.

Dnevni horoskop predviđa dan moćne energije ali gubljenje kontrole donosi stres i tenziju.

Zvijezde danas donose optimističnu energiju i više sreće, naročito kada su u pitanju tajanstvene želje srca, piše “Lovesensa“.

Ovo je savršen dan za putovanja i sticanje novih znanja, a evo za koji znak su planete rezervisale posebno mjesto na putu ka sreći!

Drage Ribe, ako ste u vezi, očekujte noć punu strasti i romantičnih uzbuđenja. Moćna erotska energija podstiče vas da sa partnerom probate neke nove ljubavne avanture i tačno znate kako da ga iznova osvajate. Postali ste bliski, a nježnost i iskrena osjećanja učinit će da ovo bude romantično veče za pamćenje.

Usamljene Ribe upoznat će osobu koju neće tako lako moći da izbace iz glave. Stalno se pitate kada ćete ga ponovo sresti, a zašto jednostavno ne pronađete njegov kontakt i pozovete ga na na sastanak. Ako budete skupili hrabrost, očekuje vas divna noć u kojoj ćete ga lako šarmirati. Iako je najljepša sunčeva svjetlost obasjala ljubav, na poslu vas očekuje tenzija. Pod stresom ste jer ne uspjevate sve da držite pod kontrolom. Nemojte se ustručavati da pitate kolege za savjet ili pomoć.

Komentari

komentara