Magazin

RANA KOJU NIKAD NEĆU PREBOLJETI: Lea Kiš progovorila o bolnom gubitku iz prošlosti i otkrila zašto nikad ne plače!

Napisao H. H.

Iako je poznata po osmijehu koji vječito krasi njeno lice, Lea Kiš priznaje da neke rane iz prošlosti nikada nije preboljela, ali da se ipak trudi da ne pokazuje koliko je sve to boli. Voditeljka je otkrila do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života.

“Najsrećniji trenutak bio mi je kada sam na svijet donijela moju kćerku Saru, dok bol koji nikada neću pobijediti i koji mi kao živa rana stoji na srcu jeste gubitak druge bebe za vrijeme bombardovanja. Nažalost, poslije toga, Bog mi nije podario još djece. Tada sam prvi put osjetila šta znači kada izgubite nekoga“, rekla je Lea, dodajući da se na svoj način nosi sa tim.

“Retko kada se oslanjam na druge. Nisam plačljivica i ne tražim da me bližnji tješe. Žena sam koja može da podnese udarce, ali isto tako i da ih uzvrati. Smatram da čovjek sve sam mora da prebrodi. Nešto će naučiti, otpatiti, ali postaće bolji“, istakla je Kišova uz zaključak:

“Mnoge životne faze su me navele da otupim ili ogrubim, ali kako je vrijeme prolazilo, shvatila sam da nema potrebe da se mijenjam. Zato sam, za svaki slučaj, napravila štit iza kojeg ostavljam sve zlonamjerne ljude.“

kurir.rs

Komentari

komentara