Magazin

NAJLJEPŠE VIJESTI: Velika radost za Acu Lukasa, stiže PRINOVA! Otkriveni detalji!

Napisao A. K.

Aca Lukas je ovih dana presretan, a najveći razlog za radost nije nastup pred Beograđanima za doček Nove godine, već je privatne prirode. Pjevač će, kao što je već poznato, za nekoliko mjeseci postati deda, a kako Alo saznaje, njegova kćerka Miljana očekuje dječaka.

Iako Lukas ima sinove Lazara i Andreja i kćerke Miljanu i Viktoriju, cijela njegova porodica navijala je da se rodi još jedan dječak. Otkako je Miljana saopštila radosne vijesti, njena braća ne mogu da sakriju oduševljenje što će postati ujaci dečaku. Čak i kada im je rekla da je u drugom stanju, cijela folkerova porodica bila je složna u stavu da prvo unuče u nizu mora da bude muško. Čak su joj u šali govorili da se djevojčici neće toliko obradovati kao dječaku – rekao je za dnevni list izvor blizak pjevaču.

 

On nastavlja:

 

– Otkako je saznao da će postati deda, Aca je odlučio da se malo uozbilji i da započne spokojniju fazu života. A još kad im je kćerka saopštila da čeka dječaka, njegovoj sreći nije bilo kraja. Jednostavno, to ga je toliko obradovalo i malo je reći da je srećan što lijepim vijestima može da završi ovu godinu, uprkos svim turbulencijama.

(Alo.rs)

Komentari

komentara