Magazin

DA LI JOJ PRISTAJE OVAKAV NADIMAK? Jelena Karleuša otkrila kako je Turci zovu i šta nikako ne mogu da razumiju u vezi nje

Napisao H. H.

S obzirom na to da Duško Tošić igra za turski klub Bešiktaš, Jelena Karleuša često boravi u Istanbulu. JK je posebno zanimljiva Turcima koji su joj dali nadimak Jenge što u prevodu znači snajka. Jelena je priznala da nije klasična žena fubalera, koja ništa ne radi i troši suprugove pare.

– Oni misle da sam budala, jer puno radim, jer njima sve tako pada s neba, ali ja sam naučila. Ja radim od svoje 16 godine i ponosna sam vlasnica karijere duge 22 godine. Ja ne bih mogla kao one – da sedim kući i brojim tuđe pare, ja brojim svoje pare. Ja sve što želim da kupim, ja kupim sama sebi – rekla je Jelena.

Jelena je otkrila da je širom sveta ljudi prepoznaju, a zanimljivu situaciju je imala u centru Njujorka kada joj je u poznatom restoranu prišla devojka.

– Uglavnom crniknje, ja se njima iz nekog razloga dopada – rekla je Jelena i dodala da se slobodno kreće jer ne dozvoljava da bude rob šou biznisa.

kurir.rs

Komentari

komentara