Magazin

Kćerka ODBACUJE Marka DNK! Kada ga je VIDJELA, rekla je OVO! Više ga NE PREPOZNAJE!

Napisao A. K.

Bivši takmičar “Zadruge“ u petak je nekoliko sati proveo sa djetetom u Ćupriji. Iako je vjerovao da će se njegova kćerka obradovati kada ga bude vidjela, desilo se nešto sasvim suprotno – ona ga više ne prepoznaje, a hranitelje zove mamom i tatom, otkriva Divnina sestra Milica.

 Marko je bio kod Kristine. Ona je počela da govori: “mama“, “tata“ i još neke riječi promrljala. Tako naziva ljude koji je čuvaju. Bježala je od oca, vjerovatmo ga nije prepoznala. Pitanje da li bi i moju sestru Divnu prepoznala kada bi je ugledala poslije toliko vremena. Ko zna kada će ona izaći iz rijalitija, sigurna sam da će biti do kraja. Ja nisam sad išla u Ćupriju zbog škole, ali jedva čekam da vidim Kristinu. Mnogo nam nedostaje. Mama i tata stalno plaču za njom i ne mogu da oproste Divni što ju je ostavila zbog rijalitija – otkriva Divnina mlađa sestra.

 

S druge strane Marko i dalje tvrdi da je otac za primjer i da je Kristina plakala ne zato što ga nije prepoznala već zato što nije htjela da se odvoji od njega.

 

– To što priča Divnina sestra nije tačno. Nakupovao sam joj stvarčice, lutkice, slatkiše. Oduševila se. Igrali smo se, pitala me za Divnu. Kristina je plakala kada sam odlazio i govorila mi: “Nemoj da ideš“ – kaže Kocić i dodaje da će se svim silama boriti da povrati kćerku kada njegova supruga izađe iz rijalitija.

 

– Čim se Divna vrati, idemo po dijete. Ja ne mogu to sam. Neće da mi ga daju. Ne može jedan staratelj da brine o djetetu. Velika je to odgovornost – rekao je Marko.

(Kurir)

Komentari

komentara