Magazin

JELENU KARLEUŠU MUVA LEZBIJKA: Poklonila joj brus od 5.000 eura!

Napisao H. H.

Jelena Karleuša dobila je brushalter optočen „svarovski“ kristalima, vrijedan 5.000 eura, i to od vatrene obožavateljke koja je zaljubljena u nju, saznaje Kurir! Najveća pop zvijezda je navikla da od fanova dobija lutke sa svojim likom, cvijeće, da tetoviraju njen lik, da joj šalju pisma, bombonjere, plišane igračke…

Međutim, do sada se nikada nije desilo da joj se udvara neka djevojka, i to na ovako direktan način. Pjevačica je bila zapanjena kada je na njena vrata stigao skupocijen poklon, a još više ju je zapanjila ljubavna poruka koju je uz to dobila.

– Prije nego što je Jelena otputovala u Tursku kod supruga, na njenu adresu je stigla velika crvena kutija u kojoj je bilo iznenađenje za nju. U prvi mah pomislila je da joj je po ko zna koji put Duško poslao poklon, ali ubrzo je shvatila da nije tako. Čitajući poruku, JK je shvatila da je vrijedan poklon dobila od djevojke koja je zaljubljena u nju. Između ostalog u pismu je pisalo: „Draga Jelena, ti si najljepša žena koju sam ikada vidjela. Voljela bih da te upoznam na nekom od tvojih narednih nastupa, na kojem ćeš nositi baš ovaj poklon koji sam ti s ljubavlju pripremila. Znam da ti ne smeta što ti otvoreno priznajem da sam zaljubljena u tebe, jer ti si uvijek podržavala i borila se za naša prava. Volim te!“, pisalo je u poruci ispod koje se potpisala djevojka čiji su inicijali S. A. (ime i prezime poznato redakciji) – ispričao nam je izvor blizak pjevačici.

Karleušini prijatelji iz svijeta mode otkrili su joj da je riječ o unikatnom modelu brushaltera, koji je po svoj prilici pravljen baš po njenim mjerama.

– Cijena ovakvog modela, ručno šivenog sa „svarovski“ kristalima, košta oko 5.000 eura. Mi se sada šalimo s njom na račun toga što su i djevojke počele da joj se udvaraju, ali ona to prihvata bez problema. Čak je i njenom suprugu Dušku Tošiću bilo simpatično kad mu je Jelena otkrila kakav poklon je dobila i od koga. On je kroz šalu tražio da ovaj komad veša donese u Tursku kako bi on ocijenio kako joj stoji – kaže izvor.

Komentari

komentara