Magazin

SKANDAL U ZVEZDAMA GRANDA: Rekao žiriju kako ima abdest i da je imao više ljudi na nastupu nego Karleuša, Marija ga otjerala sa scene!

Napisao A. K.

Elvin Kadrić Kadra je već od ranije poznat žiriju Zvezda Granda, budući da je svoju sreću okušao u prethodnim sezonama. On se na velikoj sceni pojavio i ove subote, a nakon što je otpjevao prvu pjesmu i nije dobio nijedan glas, žiri se ipak složio kako mu treba pružiti priliku da se predstavi i kroz drugu numeru. Ipak, i tada je ostao bez glasova, nakon čega je uslijedila velika rasprava.

Marija: Što se tiče pjevanja, pokvario si se. Baš jedna neprijatna stvar za slušanje. Taj tvoj vokal kao na elektro šokovima da si.

 

Popović mu je rekao da kaže šta misli o svom nastupu na što je rekao: Nemam ja komentar. Ja se osjećam fantastično. Potom je žiri nastavio da komentariše:

 

Karleuša: Djeluješ jako negativno. Ti si kao jedan gladni vampir, veoma nervozan. Čini mi se kao da se ne slažeš sa negativnom ocjenom tvog pjevanja, tvoje pjevanje je u najmanju ruku katastrofa. Jel` ti možeš da se smiriš? Djeluješ kao…

 

Elvin ju je u tom momentu prekinuo:

 

Elvin: To se zove abdest?

 

JK: Kako? Šta to znači?

 

Elvin:  To znači da je neko okupan i čist.

 

JK: Dobro i ja sam došla okupana i čista, ali tvoj stav… I ti djeluješ negativno.

 

Lukas: Ja budućim kanddiatima preporučujem da dođu neokupani i prljavi pa će bolje pjevati. Ti izgledaš odlično, lijepo si se obukao, a pjevao si kao da se nisi kupao 17 godina. Prvu pjesmu  još inekako, a onda Halida Muslimovića, kao da je Zaim Imamović pjevao. Ti izgledaš odlično, ali tvoje pjevanje je blago rečeno bezveze.

 

Bosanac: Dečko ima svoj stav, očito nije u situaciji da sasluša i da mu se džaba ne objašnjava, ja ne bih dalje.

 

Elvin: Da kažem nešto, nemojte rezat. Ja sam prije dvije godine pjevao, rekla mi je Marija da joj se javim da će pomoći. Zvao sam, nije mi se niko javio. Pisao sam na Facebook, Instagram, niko mi se nije javio… Prošli ste pored mene, trebali ste da se pozdravite i da se dogovorimo.

 

Marija: Ako već govorimo o kandidatima kojima sam ja obećala pomoć, ti kandidati su našli pravi način i ja sam njima pomogla.

 

Elvin: Jel moguće da ja nisam kandidat za pobjede. Čovjek koji može da puni sve… U redu sedam, ali jedan.. Radio sam diskoteke, vjerujte a sam imao više naroda nego vi, samo što vi uzimate veću cifru, a ja uzimam manje..

 

Marija: Ti si sad bezobrazan i nekulturan. Ovaj kandidat može da se pokloni i ode. Hajde odmah, ovakve diskusije se neće voditi. To je nekultura i nepoštovanje.

 

Ekskluziva.ba

Komentari

komentara