Magazin

Shvatićeš da nisam za tebe i vratićeš se ženi! Luna potpuno izludjela Slobu, on pobijesnio pa rekao da mu je SVEGA DOSTA!

Napisao A. K.

Luna Đogani i Slobodan Radanović kasno sinoć imali su ozbiljan razgovor o njihovoj vezi. Đoganijeva je posumnjala u njihov odnos, priznavši i da se plaši da se Sloba ne vrati svojoj ženi Kristini Kiji Kockar, na šta ju je on ubjeđivao da nije tako i govorio joj koliko mu znači, ali pošto je ona bila uporna u svojim sumnjama, pjevač joj je objasnio da mu je dosta svega i da ne želi više da se nateže sa njom.

Kako se ja osjećam poslije njenih izjava? – započela je Luna razgovor o Kiji.

 

– Šta mene zabole za njene izjave, govori svaki dan da sam ološ i šljam… Takva osoba mi ne treba u životu da me pogleda, niti ja želim. Ja sam izabrao tebe! – rekao je Sloba.

 

– Ja tebe uopšte ne krivim, samo sam se iznervirala – dodala je Luna.

 

– Pa vidim da me kriviš, čim sumnjaš u nas – rekao je Sloba.

 

– Sumnjam, zato što je tek prošlo 3 mjeseca, a ti si sa njom bio 5 godina – rekla je Luna.

 

– Pa kakve to ima veze, da je valjalo trajalo bi – kazao je on.

 

– U nekom trenutku ćeš da shvatiš da nisam za tebe i možda žeš opet da poželiš da budeš sa njom – objasnila je Luna.

 

– Ti si luda, ako to možeš i da pomisliš. Borim se sa vjetrenjačama ovdje kao Don Kihot – rekao je već pobijiesnili Sloba.

 

– Sumnjam u našu vezu – dodala je Luna.

 

– Ti očigledno u zadnje vrijeme imaš problem sa mnom i sa našom vezom. Nešto se tu dešava. Ja to vidim i reci mi otvoreno šta želiš. Ne mogu više da se natežem! – rekao je Sloba.

 

– Pa šta hoćeš da čuješ?- pitala je ona.

 

– To što hoćeš da mi kažeš, a obilaziš kao kiša oko Kragujevca. Ja poginuh ovdje da se izborim da budem sa tobom, na stub srama svi me razapeli, samo da bi bio sa tobom! –objasnio je Sloba.

 

– Pogađa me to što ona priča – kazala je Luna.

 

– Šta mene briga šta ona priča. Sutra kad izađemo napolje možda će neki bivši da kaže nešto o tebi, šta ja treba da zamjerim tebi, da sumnjam u nas?! – rekao je Sloba.

 

– Meni nekad izgleda kao da je tebi žao što si sve to uradio – rekla je Luna.

 

– Meni može da bude žao jedino što sam ja nju ponizio na javni način – kazao je Sloba.

(Telegraf.rs)

Komentari

komentara