Magazin

Rada otvorila dušu: “Flertovali su sa mnom pred Harisom, krili smo vezu i upadali u neprijatne situacije”

Napisao H. H.

Srbijanska pjevačica Rada Manojlović otkriva da su kolege s njom flertovale pred momkom Harisom Berkovićem! Atraktivna zvijezda i popularni pjevač su čak godinu krili da su zajedno, a u tom periodu su joj se udvarali mnogi muškarci, dok je Haris nemoćno ludio od bijesa.

Bili smo u haosu

Rada ističe da je Berkovića sve to mnogo povrijedilo, da su se svakodnevno svađali i da su na kraju odlučili da prekinu agoniju tako što će otkriti da su u ozbiljnoj vezi, piše “Avaz“…

“Haris i ja smo se konstantno svađali jer su me drugi muškarci startovali pred njim. To je bilo tokom prve godine veze, kada smo se krili. E sad, kad je na estradi pjevačica slobodna, odmah je kao glineni golub. Svi je muvaju. Tako su i mene: pjevači, kompozitori, menadžeri, muzičari…. Svi misle da baš njih čekam! Često se dešavalo da to rade upravo pred Harisom. Nisam mogla da im kažem da mi je momak, samo sam se kiselo smješkala, a on me poslije napadao da sam im davala povoda da mi prilaze. To je bio pakao”, priča Rada.

Ona ističe da se dešavalo čak da pred Harisom komentarišu šta bi joj sve radili kad bi je dohvatiti.

“Joj, to je tek bio haos. Kažu pred njim: “Al je Rada dobra riba”, pa opisuju šta bi mi radili. Pitaju ga šta misli, da li imaju šanse kod mene. On uđe u crveno, bukvalno. Poludi, ali mora da šuti. Mnogo ga je sve to boljelo. To nam je bio najteži period”, priznaje atraktivna pjevačica.

Komentari

komentara