Magazin

U ZVEZDAMA GRANDA SE POJAVILA DVOJNICA JELENE KARLEUŠE: PUSTILI JE U BARAŽ, MARIJA POBIJESNILA I SLOMILA POPOVIĆU NAOČALE

Napisao H. H.

U Zvezdama Granda se pojavila dvojnica Jelene Karleuše zbog koje je nastao potpuni haos u studiju. Riječ je o Ani iz Beograda, bivšoj pjevačici grupe Funky G, koja je prošla u baraž.

Dvojnica Jelene Karleuše je za predstavljanje s prvom pjesmom osvojila sedam glasova NE, zbog čega je podukcijski žiri dao DA, kako bi je slušali tokom druge numere.
Žiri je u šoku posmatrao kada su se spustili zidovi i odmah je proglasio Karleušinom dvojnicom. Jelenin komentar je bio: Zar ja stvarno izgledam ovako?, na što je Popović dobacio: Samo imaš veću g*zu.
Ana je imala samo jedno DA od tajanstvenog člana Enesa Begovića. On je rekao kako joj je dao DA samo kako bi čuo Karleušin komentar. Takmičarku su pohvalili za izgled, dok su pjevanje grdili, a sve je kulminiralo kada je Popović rekao kako je potrebno samo jedno DA da bi je pustio u baraž.
Bosanac je u tom momentu dao ruke publici kako ne bi stisnuo DA, dok je Marija iz sve snage govorila da to ni slučajno neko ne uradi. A onda BUUUM. Karleuša je stisnula DA zbog čega je Marija poludjela i počela da je juri po studiju. JK je spas potražila u zagrljaju direktora Saše Popovića, da bi mu Marija u naletu gurkanja sa Jelenom slomila naočale. Odmah mu je obećala nove, a Saša je onda iz inata dao DA kandidatkinji, tako da je prošla u baraž.
Ekskluziva.ba

 

 

Komentari

komentara