Magazin

TRAGIČNO! GROZNO JE ZVUČALO! Žestoke riječi Jelene Karleuše za Cecu Ražnatović – USRED PROGRAMA!

Napisao A. K.

Jelena Karleuša opet je potkačila Cecu Ražnatović, i to zbog načina na koji je otpjevala pjesmu „Jadna ti je moja moć“. Pjevačica je u „Zvezdama Granda“ rekla da je zgrožena kako je njena starija koleginica akcentovala pojedine riječi na početku numere i takvo pjevanje nazvala katastrofalnim.

Ona se najprije ostrvila na kandidatkinju, misleći da je ona pogrešno izvela pjesmu. Ne znam kako u originalu pjesme ide akcentovanje, ali ovo večeras je bilo tragično. To „zarekla, porekla“ pogrešno je akcentovano. Ne znam gdje si to čula – zapitala se JK.

Kada su joj Ana Bekuta i Marija Šerifović objasnile da je Ceca u originalu tako otpjevala pjesmu, ona se još više zgrozila.

– Tako je snimljeno?! Znači, ona je s pogrešnim akcentom snimila pjesme?! Onda izvini, nisi ti kriva, tako si čula. Grozno je zvučalo – poručila je JK.

I u nastavku emisije tema je bila – Ceca. Kada je jedna učesnica otpjevala čak dvije njene pjesme, Saša Popović se našalio s Viki Miljković da je glasala za takmičarku jer joj je Ceca kuma, a Mira Škorić i Bekuta jer su Ražnatovićkine drugarice. JK je brže-bolje dobacila komentar na račun svoje suparnice.

– Sve smo mi Cecine drugarice – rekla je Jelena ironično.

Saša je savjetovao kandidatkinju da izabere Karleušine numere za takmičenje, a JK je imala spremnu opasku:

– Moje pjesme su ipak malo teže za pjevanje!
(Srbija Danas)

Komentari

komentara