Magazin

ZASJENILA SVE LJEPOTOM: Monika je favorit za pobjedu u “Zvezdama Granda”

Napisao H. H.

Monika Ivkić iz Beča predstavila se u prvom krugu “Zvezda Granda” pjesmom “Blago suzama” Andreane Čekić, a čim je zapjevala zidovi su počeli da se ruše.

Sa sedam “da” atraktivna plavuša, porijeklom iz Gradačca u BiH, maestralno je izvela i drugu numeru “Opatica” Biljane Marković i tako zadržala isti rezultat, piše “Grand.online“…

Kad si izašla kako su se ova dva matorca pogledala“, rekla je Ana Bekuta i pitala koliki je puls Saše Popovića. Monika je plijenila ne samo samo svojim glasom već i ljepotom i ovom prilikom je rekla kako se već takmičila u šou “Njemačka traži zvijezdu”.

Ti si rođena za ovaj posao. Žao mi je što si čekala 27 godina da se pojaviš ovdje, a svako vrijeme kad je riječ o takvoj personi je pravo vrijeme“, poručila je Jelena koja je bila oduševljena njenim nastupom. Mira Škorić je takođe pohvalila takmičarku da je bila fenomenalna, a ona predložila da hitno dođe doktor Đoković da pruži pomoć direktoru i Bosancu.

Prestanite da se sprdate kod ovako ozbiljnog kandidata. Djevojka pjeva razvaljuje“, rekla je Marija i posavjetovala je da pažljivo bira pjesme.

Ništa, ti mi biraš pjesme“, poručila je Monika Mariji, a ona se složila. Bosanac je poručio da što se njega tiče večeras je finale “Zvezda Granda” i Monika Ivkić je pobjednik!

Komentari

komentara