Magazin

Naša pjevačica bi udajom postala BASNOSLOVNO BOGATA, al’ joj ne pada na pamet da svom dragom radi JEDNU STVAR

Napisao A. K.

O njihovoj vezi se odavno naširoko piše i priča, te skreću pažnju na svoju romansu gotovo svakog dana. Atraktivna folk zvezda, koja uživa sve veću popularnost, bi udajom za naslednika porodice Živojinović postala jako bogata, a čini se da Aleksandra Prijović u tom slučaju ne bi bila poput većine žena u brakovima, jer jednu stvar sigurno ne bi radila. O čemu se radi, i koje poznate dame imaju sličan stav kao Prijovićeva.

Aleksandra Prijović je u vezi sa naslednikom Bobe Živojinovića, a jednom prilikom je rekla da nema potrebe da kuva, jer Filip voli to da radi, pa to prepušta njemu.

Mnoge poznate dame javno su priznale da ne praktikuju kuvanje, a Jelena Đoković je u više navrata govorila o tome. Nedavno se našalila na društvenim mrežama, pa je obukla kecelju, ali i navela da još uvek nije počela da kuva.

– Još ne mogu da se pohvalim kulinarskim sposobnostima, ali sam zato usavršila dekorisanje stola, ljuštenje krompira i seckanje salate. Kao svaki pomoćnik – rekla je Anđelka Prpić nedavno.

– Ja nisam neka bajna kuvarica, ne zato što nisam talentovana, nego zato što me to uopšte ne zanima – rekla je Ceca Ražnatović.

Ana Ivanović je pre nekoliko meseci navela kako njen suprug Bastijan Švajnštajger ne voli hranu koju bi ona najčešće spremala, te da ipak radije odlaze u restorane.

Goga Sekulić je svojevremeno izjavljivala kako nema vremena da se posveti kuvanju, a da bi, ukoliko poželi da nauči isto, tražila savete od mame.

Ja ne umem i ne volim da kuvam. Da volim, naučila bih, jer se ceo život trudim da radim isključivo ono što volim – rekla je Zorana Pavić jednom prilikom.

Izvor: Blic

Komentari

komentara