Magazin

Prvo što ugledate na ovih 5 slika odaje unutrašnje stanje vašeg bića

Napisao A. K.

Stvari koje prvo primetimo jesu odraz našeg unutrašnjeg stanja. Duple slike i skrivenim objekti na slikama, mogu vam pomoći da bolje razumete sebe i uopšteno svoj stav prema životu. Mi smo pripremili za vas test sa 5 slika koji će vam pomoći da bolje procenite signale svoje podsvesti. Zadatak je jednostavan: obratite pažnju na prve objekte koje ste videli na slikama.

Lice ili riba?

Lice ili riba?

Foto: brightside.me
• Lice. Vi ste društveno usmerena i komunikativna osoba koja je radoznala po pitanju života drugih ljudi. Štaviše, u vašoj je prirodi da koristite svoje intelektualne sposobnosti kako biste rešavali svakodnevne probleme.• Riba. Vi ste srećni sa svojim životom i verujete da će vas pratiti sreća po pitanju budućih ciljeva. Čak i kada stvari ne idu po vašem planu, uspevate da izborite sa situacijom.

Ključaonica ili figura koja plače?

Ključaonica ili figura koja plače?

Foto: brightside.me
• Ključaonica. Vi ste generalno radoznali po pitanju svog života. Možda čak imate osećaj da ćete se uskoro suočiti sa nepoznatim i to vam se sviđa.• Figura koja plače. Vi niste u potpunosti svesni svog trenutnog emotivnog stanja. Na primer, to može biti tuga, razočaranje ili usamljenost. Morate da obratite više pažnje na svoje emocije.

Blago otvorena vrata ili muzička nota?

Blago otvorena vrata ili muzička nota?

Foto: brightside.me
• Blago otvorena vrata. Spremni ste za promene i osećate da se krećete u pravom smeru. Svesni ste šta vas čeka u budućnosti.• Muzička nota. Za vas je sada najvažnije da ispoljite svoju kreativnost. Posedujete nešto što želite da podelite sa svetom. Ako naporno radite, iskoristićete svoj potencijal do maksimuma.

Stubovi ili ljudi?

Stubovi ili ljudi?

Foto: brightside.me
• Stubovi. Ponekada vam je teško da napustite svoju zonu komfora kako biste postigli ono što želite. Probajte da posmatrate svet iz drugačije perspektive. Stubovi mogu da znače i da ste sanjar i romantična osoba.• Ljudi. Vi ne osećate da imate neke jake granice u životu. Mnogo toga možete lako da postignete. Vi ste osetljiva i ljubazna osoba, uvek spremna da pomogne drugima.

Muškarac ili žena?

Muškarac ili žena?

Foto: brightside.me
• Muškarac. Ako ste žena, ovo možda znači da ste u romantičnoj vezi ili da tražite partnera. Ako već imate nekog, osećate snažnu emotivnu povezanost sa njim. Ako ste muškarac, naverovatnije ste zabrinuti zbog nekog problema koji uključuje i drugog muškarca.• Žena. Za žene, ovo znači da imaju veoma pozitivan stav prema životu i da su u harmoniji sa sobom. Za muškarce, ovo znači da zaista cenite žensku lepotu. Verovatno simpatišete određenu žensku osobu i nadate se da i ona oseća isto.

Image source: brightside.me
Izvor: Fokuzz

Komentari

komentara