Magazin

EVO ŠTA SE DEŠAVA IZMEĐU ACE LUKASA I SAŠE POPOVIĆA I KOJI JE LUKASOV USLOV DA OSTANE U ZVEZDAMA GRANDA!

Napisao H. H.

Nešto više od decenije “Zvezde Granda“ važe za najpoznatije muzičko takmičenje na ovim prostorima, a u posljednje 3 godine to je postao i ozbiljan šou-program.

Nešto više od decenije “Zvezde Granda“ važe za najpoznatije muzičko takmičenje na ovim prostorima, a u posljednje 3 godine to je postao i ozbiljan šou-program. Naravno, zasluge najvećim dijelom pripadaju članovima žirija koje publika i gledaoci obožavaju, i upravo zbog toga sve je šokirala informacija da je Aca Lukas napustio “Zvezde Granda“, te da je ta odluka konačna.

Međutim, kako saznajemo, Lukas još uvijek nije donio konačnu odluku o tome da li će napustiti mjesto člana žirija u “Zvezdama Granda“, pošto se čeka razgovor sa Sašom Popovićem u kojem će biti iznijet Lukasov uslov da ostane u “Zvezdama Granda“.

 

Kako priča naš sagovornik, Lukas za ostanak traži honorar, i ukoliko Saša ne pristane na to Lukasa više definitivno nećemo gledati u bijeloj stolici u ovom muzičkom takmičenju.

 

– On bez dobrog honorara sigurno neće ostati u žiriju, tako da je to jedini uslov za ostanak. On ima cifru koju traži i ispod koje sigurno neće pristati da ostane. Konačni dogovor će pasti u maksimum naredna tri dana – kaže naš izvor.

 

Tragom ovih informacija pozvali smo i Lukasa, ali na ovu temu nije želio da da bilo kakav komentar.

Komentari

komentara