Magazin

5 osobina nove fatalne žene kojoj nijedan muškarac ne može odoljeti

Napisao H. H.

Muškarci su, za portal “AskMen.com”, pokušali dati odgovor i opisati s kakvim ženama žele vezu i koje su to osobine koje ih krase.

Možemo samo konstatovati da smo oduševljeni progresivnim stavovima današnjih muškaraca. Oni ne samo da nisu pali na prostačke fore i počeli pisati o gu*ama i dekolteima, već su se složili da su, primjerice, feminizam i ravnopravnost totalno se*si, prenosi “Cosmopolitan“…

Ovako otprilike izgleda profil idealne djevojke o kojoj svaki muškarac sanja, ali naravno, postoje i određene varijacije na temu.

Samopouzdana

Ona je feministkinja – dakle, ne žena koja mrzi muškarce, već žena koja poštuje sebe i zahtijeva jednaka prava s muškim rodom. Pametna je, zabavna i otvorena za mnoga nova iskustva. Vjeruje u partnersku ravnopravnost i ne ponaša se kao slaba i nezaštićena djevojčica.

Se*si

Ona voli muškarce i voli se*s. Ne koristi se*s kao manipulaciju i da bi privukla ili zadržala muškarca, već jednostavno uživa u njemu i to se na njoj vidi jer zrači se*sipilom. Druge žene mogu biti ljubomorne, ali zato muškarci gube glavu za njima. Veza s njima čisti je užitak.

Partnerica

Brižna je, uvijek je tu za svog partnera, mogu razgovarati o svemu, imaju zajedničke interese. Obožava izlaziti s dečkom i njegovim društvom, ali i sama sa svojim prijateljicama. One su sigurna luka za svoje partnere i zato ih muškarci čuvaju kao pravo blago.

Direktna

To je žena koja zna što želi i ne boji se to jasno pokazati. Jaka je i nema problema s tim da preuzme inicijativu i prva pozove muškarca da izađu. Njima su dorasli snažni muškarci koji znaju sa snažnim ženama. Oni koji to mogu, imaju sjajnu partnericu i divnu vezu.

Nezavisna

Ona je snažna, hrabra, pametna i sposobna. Ima organizovan život i ne treba joj muškarac da je usreći i da joj ispunjava slobodno vrijeme. Ona je u pravom smislu partner, jer nije očajna za muškarcem. Neki muškarci ih se boje, ali jako griješe, jer su one gotovo idealne.

 

Komentari

komentara