Magazin

RAZVODE SE LEPA BRENA I BOBA ŽIVOJINOVIĆ? Pjevačica je OVIM statusom potvrdila priče o KRAJU LJUBAVI?!

Napisao A. K.

Sedmicama, pa i mjesecima unazad žuta štampa piše o problemima porodice Živojinović. Posljednja vijest koja se pojavila na naslovnicama tabloida bila je razvod nakon 26 godina zajedničkog braka. Najveća jugoslovenska zvijezda je mudro ćutala na ove priče, a današnjim statusom je šokirala javnost.

Da li će legendarni teniser i slavna pjevačica presaviti tabak i razvesti se pitanje je kojim se žuta štampa bavi već duže vrijeme. Mediji su se nedavno raspisali o učestalim svađama Živojinovića, a sve se svodilo na kuloarske priče. Ipak, posljednjih dana, više nego ikada, mediji pišu kako je Brenin i Bobin brak na kimavim nogama i da se definitivno razvode.

 

Uspješni bračni par ćuti na ove priče, te se nisu oglašavali po tom pitanju. Ipak, današnja objava Lepe Brene je podgrijala ranije glasine. Pjevačica je uz status: “Promeneee“, postavila fotografiju sa stihom svog hita “Carica“, gdje između ostalog, stoji: “Ko je kriv što nisi umeo da budeš car“.

 

– “Ova carica noćas menja sve
drugog pustiću u svoje odaje ovoj 
carici srce nije stvar
tebi ko je kriv što nisi 
umeo da budeš car“, stoji na fotografiji, a Brenine riječi: “Promeneee“ samo su podgrijale priče o njihovom razvodu.

 

Koliko u pisanju medija o njihovom razvodu ima istine, šta je Brena željela reći ovakvim statusom, svakako će pokazati vrijeme.

 

Ekskluziva.ba

Komentari

komentara