Magazin

DIVNIN OTAC ODBIO DA DOĐE NA SVADBU: Ljut na kćerku! Poludio je samo zbog jedne stvari!

Napisao A. K.

Divna DNK Milanović konačno je dočekala da se uda za Marka Kocića, s kojim ima kćerku Kristinu (2). Ipak, njenu sreću je isprva umanjio nedolazak njene porodice u „Zadrugu“, gdje je juče organizovano slavlje. Kako smo saznali, u Divninom rodnom selu Gložane juče je nastala prava drama jer njen otac Toma, iako uredno pozvan, nije želio da prisustvuje ceremoniji vjenčanja, dok su njena majka i sestra Milica cijeli dan provele u iščekivanju da neko iz produkcije TV Pink dođe po njih.

– Zvali su tatu s televizije, ali je on odbio da dođe na vjenčanje. Poludio je zato što je Divna insistirala da se uda u Beogradu, a ne u selu. On je želio da sve to bude u šatoru, pa mu je bilo krivo. Majka i smo se spremile i cijeli dan smo čekale da neko dođe po nas. Nama se sviđa svadba, gledali smo na televiziji od sabajle. Žao mi je što nam nisu poslali prevoz na vrijeme, pa da uživam sa svojom sestrom – priča Milica i dodaje da je Divna lepo izgledala u vjenčanici.

 

– Prelijepa je. Drago mi je što je sretna. Oduvijek je željela da se uda za Marka. Sad joj se konačno san ispunio. I moj zet Marko je lijep. Odijelo mu baš dobro stoji i tako sređen ide uz moju sestru. Njihova kćerka je gledala veselje. Kad god je vidjela mamu, vrištala je od sreće. Ovo je za sve nas veliki dan. Ja sam baš željela da budem tamo i da se veselim. Jedva čekam da vidim sestru – poručuje Milica.

 

I dok je Divnina porodica preko televizije pratila svadbu, zadrugari su uživali u iću i piću, a Jelena Kostov, Sloba Đurković i Snežana Đurišić su se potrudili da atmosferu dovedu do usijanja. Divni se porodica pridružila tek uveče, gdje su se zadržali oko dva sata.

(Kurir)

Komentari

komentara