Magazin

Objavljena diploma Jelene Golubović, na društvenim mrežama se vodi rat oko toga da li je PRAVA ili LAŽNA! (FOTO)

Napisao A. K.

Jelena Golubović se već godinama unazad diči time da je za razliku od većine rijaliti igrača školovana, te da je fakultet završila u Ukrajini. Međutim, isto toliko vremena oni koji je ne vole i ne podržavaju tvrde kako Jelena laže narod, te da ona nije završila nikakav fakultet, i da je “nikakva režiserka“.

Međutim, sada su se pojavile fotografije Jelenine diplome, a osoba koja ih je podijelila sa svima napisala je sljedeći komentar:

 

– Šta reći, a ne zaplakati kad jedan obični istovarač pametuje i priča o diplomama, fakultetima, magistraturama, a pri tom je u životu sve prokockao, ostala mu je jedino opsjednutost Jelenom Golubović. Jelena je 2012. magistrirala, a svi dobro znamo da ne možeš upisati magistraturu ako prije toga nisi završio fakultet, nebitno sa koliko godina. J.G. je 2013. nostrifikovala tu istu diplomu. P.S. Takođe, na dokumentu se može vidjeti i datum i godina rođenja koju isto tako izvijesni Goran dovodi u pitanje.

 

Ipak, nekima ni ovo nije bilo dovoljno, pa su nastavili da pišu komentare kao što su:

 

– Kod nas se diploma kupuje i za Dr.med!

 

– Falsifikovala. Prije par godina je kod nas bila velika afera sa diplomama…tako da vjerujem da je i to njen slučaj. Žena ne zna riječ ruskog a studirala na tom jeziku – svašta.

 

–  Zar vi mislite da smo svi glupi? Pa ovo je čist falsifikat. Na jednom listu piše Elena, na drugom Jelena, pečat ide preko slike, a ne slika preko pečata. Sram vas bilo, treba vas prijaviti za ove prevare.

 

– Je l` realno da niko ne zapaža bar jednu čudnu stvar kada je ova diploma u pitanju?! Kijev je grad u Ukrajini – na ruskom govornom području. U ruskom se slovo “i“ piše ćirilično, a ovde je latinično. Sljedeće fotografije pokazuju da je podnijela zahtjev za nostrifikaciju, ali ne i da je odobrena. I naravno gdje na toj diplomi piše naziv magistarske teze?! A najbitnije je gde je fotografija fakultetske diplome – koga briga za ovu?!

(Telegraf.rs)

Komentari

komentara