Magazin

SRUŠEN ALIBI ZORANA MARJANOVIĆA! Žena s kozama: Jana na nasipu je bila sa starijim čovjekom s repom u 16.40!

Napisao A. K.

Radosava Marković, žena koja je čuvala koze na nasipu u Crvenki u Borči, srušila je odbranu Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je 2. aprila prošle godine ubio suprugu Jelenu. Kako saznajemo, mještanka ovog naselja ispričala je da je kobnog dana na nasipu vidjela Janu, ali ne i Zorana, već „muškarca starog između 60 i 70 godina s kosom vezanom u rep“.

Čuvala sam, kao i svakog dana, koze na nasipu. Svakog dana u isto vrijeme izvodim koze na pašu i znam da je bilo oko 16.40. Vidjela sam muškarca i djevojčicu. Muškarac se igrao sa djevojčicom, ona je krenula ka kozama i on joj je viknuo da se vrati. Nisam sigurna da li je vikao Dano ili Jano – ispričala je navodno na saslušanju Radosava Marković i dodala da je „tek kasnije primijetila da se nešto čudno dešava na nasipu kada je vidjela neke ljude i automobile koji dolaze i odlaze“.

 

Ona je čovjeka sa kojim je vidjela Janu opisala kao starijeg muškarca sa dugom vezanom kosom.

 

S obzirom na to da je djevojčica u vrijeme ubistva majke imala pet godina, nije mogla da bude sa nekim ko joj je nepoznat, pa je najvjerovatnije Jana tog popodneva na nasipu bila sa dedom Vladimirom Marjanovićem, koji više odgovara opisu od njegovog sina Zorana. Jelenu Marjanović, koja je navodno trčala nasipom, žena koja je čuvala koze uopšte nije vidjela.

 

Podsjetimo, Marjanović je ranije na saslušanju izjavio da je nasipu bio sa Jelenom i kćerkicom. Kako je naveo, on se igrao sa Janom, a kada je primijetio da Jelene nema nakon što je otišla da trči, krenuo je da doziva.

 

Radosava Marković poslije saslušanja nije željela da daje bilo kakve izjave za medije, već je okupljenima pokazala srednji prst i njime odmahivala. Branilac Zorana Marjanovića, advokat Nikola Dumnić, potvrdio je da su juče saslušana dvja svjedoka, ali da niko od devet do sada ispitanih nije očevidac događaja zbog kog se vodi postupak. On je kratko potvrdio da je žena koja je čuvala koze rekla da se čovjek koji ne odgovara opisu Zorana Marjanovića igrao sa djetetom na livadi pored nasipa.

 

– Sljedeće saslušanje je zakazano za ponedjeljak. Mi više nećemo davati nikakve izjave o ovom predmetu – rekao je Dumnić.

 

Drugi svjedok Vid Stjepanović rekao je juče da je pokojnu pjevačicu oko 13 sati s leđa vidio na nasipu, a da je vidio i njenog supruga.

 

– Rekao je da je prvo vidio Zorana, a onda i nekog drugog čovjeka koji dolazi po dijete i da je shvatio da je „to neka namještaljka“. Međutim, nije objasnio o kakvoj namještaljci se radilo – otkriva izvor Kurira i dodaje da je ovaj svjedok potom potpuno zbunio sve prisutne pričom da je on „pomogao policiji da uhapsi ubicu Ive Pukanića“, kao i da su njemu „oprostili Arkana“.

(Kurir)

Komentari

komentara