Magazin

VEZA SA FILIPOM ŽIVOJINOVIĆEM JOJ JE DONIJELA REGIONALNU POPULARNOST: Evo kako je Aleksandra Prijović izgledala sa BIVŠIM MOMCIMA! (FOTO)

Napisao H. H.

Aleksandra Prijović danas važi za jednu od najtraženijih pjevačica. O njenom stajlingu brine čitav tim naših dežurnih kreatora koji kada ne sarađuju sa njom, slatko je ispljuju, ali o tome drugom prilikom. Ovako je izgledala Prija prije veze sa sinom našeg najpoznatijeg tenisera.

Na samom početku takmičenja u Zvezdama Granda, Aleksandra je bila djevojka iz komšiluka prosječnog izgleda, a jedina pohvala je bila da ima odličan glas na kom mora još da radi. Na prvim takmičenjima njena energija kao da je bila u zaleđu, pa se činilo da nikada neće napraviti estradnu karijeru, i stapala se sa većinom takmičarki koje su vremenom pale u zaborav.

Vremenom se trudila da makar preko poznatijih kolega tada dospije do sedme sile i tako sebi obezbijedi djelić popularnosti, sa tada mega popularnim Amar Giletom a kasnije i sa Ljubom Perućicom.

Koliko je i da li je Filip Živojinović dobro uticao na razvojni put Aleksandre Prijović od apa drapa stila ove pjevačice do skoro pa prave estradne dive, slike sve govore.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara