Magazin

Opsesija – Jennifer Aniston još žali za Bradom Pittom

Napisao admin

Zvijezda 'Prijatelja' navodno se terapijom pokušava riješiti opsesije glumcem s kojim je bila u braku od 2000. do 2005. godine


Jennifer Aniston (foto: cure.ba)

To tvrdi američki tabloid National Enquirer, kojemu je anonimni izvor odao kako glumica povremeno izvuče kutiju s memorabilijama – ljubavnim pismima, rukom pisanim bračnim zavjetom, fotografijama s romantičnih putovanja, pa čak i staru majcu kratkih rukava koju je Brad Pitt nekad nosio, a za koju tvrdi da još uvijek miriše po njemu.

Toliko je opsjednuta da je nedavno zadužila Courteney Cox da ga špijunira preko zajedičkog prijatelja Davida Finchera. Prijateljici je rekla kako ju Brad zanima samo zbog planova o njegovom vjenčanju s Angelinom, kako se ne bi poklopili s njenim. No, Courteney zna da tu ima puno, puno više.

Isti izvor tvrdi kako bi Justin Theorux, zaručnik Jennifer Aniston, poludio kad bi znao koliko ona još tuguje za Bradom. Jennifer strahuje kako bi to moglo uništiti njihov odnos, pa se okrenula terapiji, ne bi li se riješila viška emocionalne prtljage prije no što stane pred oltar.

tportal.hr

Komentari

komentara