Magazin

Šokantna ispovijest – Slavna glumica otkrila ono što se dugo nagađalo!

Napisao admin

Poslije niza nagađanja da li je Dženifer Aniston u drugom stanju ili ne, magazin ''Ok'' na naslovnoj stani donosi šokantnu vijest- glumica je trudna i bebu će sama podizati.


Jennifer Aniston (Foto: Arhiva)

Borba Dženifer Aniston (44) za majčinstvom odavno je poznata javnosti, a glumica je konačno ostvarila svoju višegodišnju želju.

Ali ovo nije jedina iznađenjujuća vijest o Dženifer Aniston. Holivudska zvijezda je okončala svoju vezu sa Džastinom Teruom i to na Dan zahvalnosti. Ovaj praznik glumac je proveo sa mamom u Virdžiniji, dok je Dženifer bila sa prijateljima.

Prije “Ok” magazin brojni mediji su mjesecima unazad pisali o navodnoj trudnoći Dženifer Aniston, a glumica je takve navode demantovala.

Veliku pažnju izazvalo je i pisanje “Dejli mejla” o tome da atraktivna brineta već godinu dana pokušava da zatrudni i da je glasine o trudnoći koja nikako da se dogodi veoma potresaju.

Nagađanja poput Dženifer je trudna, Dženifer ipak nije trudna pratila su ona da li je ili nije u vezi sa Džastinom Teruom. Stalna odlaganja njihovog vjenčanja bila su povod za takvu medijsku sumnju.

Glumica je tvrdila da joj nije potreban papir jer se ona već osjeća kao gospođa Teru. Zašto je par raskinuo još nije poznato, ali kako tvrdi “Ok” magazin, vjenčanja neće biti.

blic

Komentari

komentara