Magazin

Harisa napali roditelji jer krije Radinu trudnoću!

Napisao H. H.

I dok se stalno govori o nesuglasicama između Harisa Berkovića i Rade Manojlović, čini se da ipak ima mjesta pričama po kojima njih dvoje svjesno, samo da bi se pisalo o njima, novinarima plasiraju priče da su se posvađali, zamalo potukli, da više ne žive zajedno… Oboje pričaju da su zaljubljeni i da su suđeni jedno drugom. Njihova veza, priča Rada, odlično funkcionira i tu nema nikakvih trzavica. Nekada se desi, ali brzo to riješe.

Nedavno su neki srbijanski portali objavili vijest da se Haris posvađao sa svojim roditeljima. Navodno mu stalno „nabijaju na nos“ što je još u vezi sa Radom. U početku su mislili da će njihova emotivna vezanost biti kratkog vijeka, ali očito da su „ljubavne iskrice“ previše zasijale pa je njihova veza još čvršća.

A, da Harisovi roditelji nemaju ništa protiv buduće snahe govori i to da su je nedavno ugostili u njihovom domu. Kako nam priča jedan Berkovićev prijatelj, njegovim roditeljima nije bilo svejedno kada su pročitali naslov iz Radinog intervjua kada je rekla da nije bitno je li muško ili žensko, samo da se rodi zdravo.

Napali su Harisa tražeći objašnjenje od njega misleći da im krije da je ona trudna, ali kada im je objasnio pa i sami pročitali cijeli intervju, shvatili su da su trebali sve pročitati pa onda reagirati. A, Rada je pričajući o vezi sa Harisom kazala kako bi mu voljela podariti dijete, ali da nije opterećena time kojeg će biti spola samo da je zdravo.

– Kada vidim kakva se djeca rađaju, šta se dešava u svijetu… samo neka je zdravo – izjavila je pjevačica.

Komentari

komentara