Magazin

HANA HADŽIAVDAGIĆ ISPOZIVALA KARLEUŠU ZBOG NJENOG NEPOJAVLJIVANJA NA SAHRANI DONNE ARES!

Napisao H. H.

Među brojnim prijateljima, poznanicima, saradnicima, čini se da je najmanje bilo kolega, što je Hana Hadžiavdagić, Hayatova voditeljica to i potvrdila objavivši svoj status na Facebooku:

Od čitave estrade na posljednji ispracaj nasoj Donni Ares doslo je bukvalno pet pjevaca. Uopce necu komentirati to da od “kolega” koji su bili na koncertu u Zetri dodje samo Deen. Najlakse je napisati status ali je zaista tesko doci u Bihac preko sedam gora i sedam mora. Sramite se!”, napisala je na dan ukopa pjevačice Donne, rođena Sarajka sa adresom stanovanja u Zagrebu.

 

Nakon što se Jelena Karleuša izjasnila da nije došla na ukop kantautorice jer to ne bi mogla izdržati, Hana Hadžiavdagić je prozvala Karleušu na svom Facebook profilu.
Hana je uz šerovanje Jelenine izjave da na sahrani nije bila jer to ne bi mogla izdržati, napisala “Duša draga, emotivna”.

 

 

Hadžiavdagić je i u komentaru ispod statusa objašnjavala kako nije lijepo što se niko sa Donninog koncerta iz Zetre osim Deena nije pojavio na komemoraciji, niti na ukopu, te da su pjevači bili tu kad im je trebao marketing ‘preko Donninih leđa’.
Kako će joj na ovaj ironičan komentar odgovoriti Jelena Karleuša koja nikome ne ostaje dužna, vjerovatno ćemo ubrzo vidjeti.
Senzacija.ba

Komentari

komentara