Magazin

KARLEUŠA OBJASNILA ZAŠTO NIJE BILA NA ISPRAĆAJU PRIJATELJICE: Ne bih izdržala Doninu sahranu!

Napisao H. H.

Jelena Karleuša nije prisustvovala sahrani prijateljice Done Ares u Bihaću jer joj, kako kaže, takvi rastanci veoma teško padaju. Ona je teško podnijela vijest o smrti koleginice uz koju je bila do posljednjeg dana i bodrila je da ne odustane od najteže životne bitke. Iako su bile bliske, nije imala snage da se posljednji put oprosti od nje na pokopu u Bihaću, a o tome je govorila za sarajevsku TV1.

– Prijateljima ne idem na sahrane. Ta osoba više nije tu, i ne znam. To je bolna i stresna tradicija. Ja to ne mogu. Mislim da ne bih podnijela – rekla je JK za TV1 i dodala da je, ma koliko Dona živela, ispunila svoju svrhu.

– Bila sam sigurna da će se ona izboriti s tim. Ali, s druge strane, ona je imala jednu lijepu svrhu. Ostavila je trag. Bez obzira na to što je otišla veoma mlada i što se namučila, ona je ispunila svoj cilj, a to je mnogo bitnije od svega – rekla je uz uzdahe pjevačica.

Na pitanje kada će nastaviti sa snimanjem novih pjesama, Karleuša je rekla da radi na tome, ali da nakon svega, ipak više voli da uživa sa voljenim osobama i da sve ide samo od sebe.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara