Magazin

EKSKLUZIVNO! PROCURILI SVI DETALJI: Indi je bila zaljubljena u Zorana, na dan Jeleninog ubistva se pojavila i…

Napisao A. K.

Pjevačica Indira Aradinović poznatija kao Indi uskoro bi trebalo da bude saslušana u istrazi koja se vodi protiv Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33). Kako saznajemo, Indi bi mogla da svjedoči o Zoranovom i Jeleninom bračnom životu iako u posljednjih nekoliko godina nije bila u dobrim odnosima s ubijenom pjevačicom “Granda“ – upravo zbog Zorana!

Prema riječima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, Indi je ranije bila bliska sa Zoranom i Jelenom, ali se poslije žučne svađe s pjevačicom, sve dok njeno tijelo nije nađeno u kanalu u Crvenki, nije pojavljivala u kući Marjanovića u Borči.

 

– Čim se saznalo za brutalni zločin, Indi je brže-bolje otrčala kod Marjanovića. Pričala je da je ona bila Jelenina dobra prijateljica, što je iskoristila za gostovanje po televizijskim emisijama. Međutim, ubrzo je otkrivena istina. Jeca je prije nekoliko godina izbacila Aradinovićevu iz studija i iz kuće jer je nju i Zorana zatekla u sramnoj situaciji. Nesretna žena je histerisala i vikala na Indi, riječi nije birala. A tek što se bila porodila… Mnogo se potresla i za Indi više nije željela ni da čuje – kaže naš sagovornik.

 

Kako dodaje, upravo zbog tih specifičnih okolnosti i odnosa u kojima je Indi bila sa Marjanovićem i njegovom pokojnom ženom, ona se ponovo našla na meti istražitelja. Da se Jelena svađala sa Aradinovićevom, na saslušanju je potvrdila i Zorica Marjanović, svekrva ubijene pjevačice.

 

– Svaki bračni par se svađa, to je normalno. Eto, svađali su se, na primjer, zbog Indi. Moj sin Zoran je pisao tekst za tu pjevačicu, koja je bila izuzetno ljubomorna na Jelenu. Indi je bila ludo zaljubljena u Zorana. Jelena i ona su se jednom posvađale i u studiju. Zašto nju ne ispitate, ona sigurno zna ko bi mogao da naudi mojoj snahi i zbog čega – ispričala je ranije inspektorima Zorica Marjanović.

 

Indi je poslije Jelenine smrti gostovala u brojnim emisijama predstavljajući se kao njena najbolja drugarica. Međutim, da nije govorila istinu, pokazuju poruke koje je ubijena pjevačica razmijenila s prijateljem neposredno prije smrti.

 

Naime, na portalima se pojavio članak u kojem se zajedno pominju Indi i Jelena, poslije čega se pjevačica povjerila prijatelju i napisala mu da je doživjela haos kad je ova snimala pjesme kod Zorana u studiju.

 

– Dobar je tekst, ali ja sam zaboravila da ti kažem da ja i nisam privatno baš u dobrim odnosima sa Indi. Imale smo žešću raspravu u studiju. Pa joj poslije pozlilo od muke. Ne želim više da se spominjem u bilo kakvom kontekstu s njom – napisala je Jeca.

 

Indi je prva stala u Zoranovu odbranu kad su ga svi dovodili u vezu sa zločinom.

 

– Zoran i njegova porodica su veliki vjernici, nema mjesta sumnji da on stoji iza ubistva. Zar bi neko ostavio svoje dijete kao siroče? – izjavila je Indi poslije Jecine sahrane.

(Republika.rs)

Komentari

komentara