Magazin

Zlobnički horoskop: Koji znak je uobraženi cmizdravac, a ko je hodajuća kazna!

Napisao H. H.

Evo zanimljive strane budućnosti za sve horoskopske znake!

Ovan

Svađalice i galamdžije, uvijek željni komandovanja i dernjaju se po čitav dan. Stalno im nešto smeta, konstantno traže krivu Drinu za ispravljanje. Nikad im nije dosta hrane, jedu kao da su iz Afrike stigli, piše “Sanjalica“…

Bik

Uspavani i dosadni, smorili bi i samog sebe kad ne bi odmah zaspali. Lijeni su do zla boga, i samo razmišljaju kako da se obogate, da bi mogli još više da se izležavaju.

Blizanci

Površna blebetala i tračare. Zrelost im je na nivou djeteta od 5 godina. Bježe od odgovornosti k'o da ih ona juri sa štapom. Uvijek misle da su najpametniji i samo oni u pravu.

Rak

Izgubljeni i u svijetu i u svemiru. Žive u iluzijama, plaču i vrijeđaju se po cijeli dan. Izgledaju kao da ih možete gaziti dok ne crknu, a zapravo su sebičnjaci, koji hoće da vam nakače omču oko vrata.

Lav

Kompleksaši prve vrste. Samopouzdanje im ovisi od tuđih pohvala. Tripuju se da su mnogo bitni, a kad ih masa kulira, trče kući da plaču. Pretjerano energični i doslovno dave sve oko sebe.

Djevica

Večita gunđala, i nikad im ništa nije po volji. Ogledalo ne ispuštaju iz ruke, čak ni kad čiste stan i Drlje prašinu. Ako nekog ne kritikuju, onda nešto Perko i slažu, totalni neurotičari.

Vaga

Neodlučni stvorovi, lakog morala. Flertuju i dok spavaju. Jedini u Zodijaku su predstavljeni u vidu stvari, umjesto živog bića, što dovoljno govori o njihovoj osjećajnosti.

Škorpion

Sadisti sa urokljivim očima. Vječito na rubu depresije. Perverznjaci, koji po čitav dan razmišljaju o se*su, ili kuju zli plan osvete jer im je neko u prolazu stao na nogu.

Strijelac

Umišljeni pametnjakovići i filozofi, a glupost koja izlazi iz njihovih usta je nemjerljiva. Cijeli život bježe od ljubavi, te ne čudi što je najveći broj samaca rođen u ovom znaku.

Jarac

Napaćene duše koje uvijek misle kako je njima najteže. Agresivni i nadrndani snobovi, sami sebi teški a kamoli drugima. Drveni prema svima, osim sebi. Cijeli život pate za titulama.

Vodenjak

Luđaci s totalnim nesmislom za boje i modu. Lelujaju uokolo, šnjucaju i dave beskrajnim pitanjima u papagajskom odijelu. Čudaci, koji i sami sebe iznenađuju.

Ribe

Plačljivci, opsjednuti time šta drugi misle o njima. Žive u svom svijetu, ali su vješti manipulatori s podvojenom ličnošću. Podmukli, dvolični i licemjerni, i uvijek im treba da ih neko vodi kroz život.

Komentari

komentara