Magazin

NJU NIKADA NISTE VIDJELI! Ovo je rođena sestra Dragane Mirković!

Napisao H. H.

Srbijanska pjevačica vrlo rijetko pokazuje članove svoje porodice, pa je jedini dobro poznat javnosti njen suprug Toni.

Dragana Mirković decenijama unazad ističe da nikada nije željela da eksponira članove svoje porodice jer to smatra bespotrebnim, pa je jedini koji je pored nje poznat u javnosti jeste njen muž Toni Bijelić, piše “Telegraf“…

Takođe, tu su i roditelji koje smo uslikali prilikom novogodišnjeg snimanja na DM sat televiziji, kada su pokazali koliko vole i cijenesvoju kćerku i koliko su ponosni na sve što je napravila.

Međutim, osoba koju do sada niko nije vidio jeste Draganina rođena sestra Dušica.

Dušica sa porodicom živi u Srbiji, a sa Draganom je uvijek bila bliska i važi za njenu najveću podršku.

Evo kako Dušica izgleda, a sličnost sa Gagom je evidentna:

Inače, postoji jedna zanimljiva anegdota iz Draganinog života, koja se tiče samog početka njene karijere.

Naime, Dragana je sa 15 godina snimila kasetu sa nekoliko pjesama, a istu je odnijela kući jer joj je bilo zanimljivo da sluša sebe kako pjeva, ne očekujući ništa posebno od pjevanja i karijere uopšte. Prošlo je dva mjeseca, i niko se nije javljao, a onda je jednog dana dok je sa sestrom Dušicom peglala veš, čula je sa radija poznate taktove. To je bila njena pjesma “Imam dečka nemirnog”.

“Bio je to najveći šok u mom životu! Nakon prvog šoka i nevjerice, zavrištala sam od sreće i prosto odletjela da svima u kući kažem da sam čula svoju pesmu na radiju!”,rekla je jednom prilikom Dragana.

Komentari

komentara