Magazin

OTKRIVAMO: ZAŠTO JE ZORAN UBIO JELENU!

Napisao A. K.

Poznanici i prijatelji porodice Marjanović otkrili su da je Zoran bio patološki ljubomoran, da je tukao i maltretirao Jelenu, kao i da se od nje nije odvajao čak ni na njenim nastupima.

Prema riječima našeg izvora iz istrage, da je razvod mogući motiv zločina, posumnjalo se nakon što je Jelenina prijateljica ispričala da se pjevačica mjesec dana prije ubistva posvađala s mužem i otišla od kuće.

 

– Poslije žučne rasprave došla je kod mene. Bila je uznemirena, htjela je da ga ostavi, ali bi mu se svaki put vraćala zbog djeteta. Povjerila mi se da joj je Zoran nakon svadbe obećao da će se odvojiti od njegovih roditelja i živjeti sami, ali se to nije desilo. Poslije rođenja kćerke Jane selidbu je stalno odlagao. Jeca je insistirala na tome jer joj je sve više smetala stalna gungula u kući i brojni klijenti koji su dolazili kod njene svekrve Zorice, koja se bavila liječenjem bioenergijom – ispričala je ranije Jelenina drugarica.

 

Kako je Jelena zaista živjela u kući u Borči, najbolje se vidi na snimku sa slavlja na kojem je sva u modricama. Riječ je o video-zapisu sa krsne slave Marjanovića koji je snimio i objavio njihov kum Ivica Ajdarević. Na snimku se vidi kako se vesele svekrva Zorica Marjanović, njen sin Zoran i kuma Vera, dok utučena i tužna Jelena sa ogromnom modricom na licu služi goste! Okupljene je pjesmom uveseljavala Nada Topčagić, koja je Jecinoj svekrvi pjevala na uvce ponavljajući više puta: “Ovo mogu samo Marjanovići.“

 

Bolesno ljubomoran

 

Prema riječima izvora Srpskog telegrafa, do sukoba i svađa između supružnika uglavnom je dolazilo zbog Zoranove bolesne ljubomore.

 

– Jeci nije dao da mrdne bez njega, pa se tako od nje nije odvajao i pratio ju je čak i na nastupima. Jedanput su se posvađali prije nastupa i pred okupljenim gostima je povikao: “Smiri se, prebiću te!“ U sve se miješao, pravio je ljubomorne scene i histerisao. Jelena se zbog toga povukla i posvetila kćerki i karijeri, ali se Zoran i tu umiješao, pa joj je bio menadžer – kaže naš sagovornik.

(Republika.rs)

Komentari

komentara