Magazin

ŠABAN PONOVO UHVAĆEN SA CUCOM: Pjevač se velelepnom vilom iskupljuje porodici zbog nove afere!

Napisao A. K.

Cijela porodica Šaulić bijesna je na Šabana zbog novih paparaco fotografija sa Ivonom Negovanović Cucom, a on se već po navici opet vadi novom nekretninom, pa je sinu Mihajlu kupio 20 ari placa u podnožju Avale.

Iako je sin želio stan, Goca je presudila rekavši da je život u kući nezamjenjiv, naročito kad stignu djeca, a Šabanu je ostalo samo da podrži ženu, koja je ionako bijesna na njega zbog novog skandala.

 

“Lokacija je odlična, blizu je grada i njihove vile na Dedinju, tako da će Mihajlo moći redovno da ih obilazi, a i oni njega. Sin trenutno živi sa njima, a pošto su im obe kćerke udate i obezbijeđene, bio je red da i nasljednika lijepo skuće. Baš kao i njegov otac, Mihajlo je želio stan u centru grada, ali majka je insistirala na kući zbog dvorišta i mira. Stalno mu je ponavljala da će djeca uživati napolju i da mora da im obezbijedi prostor i komfor. Ona je i pronašla plac i odmah dala kaparu. Iako su cijene zemlje u podnožja Avale veoma visoke, neki misle i precijenjene, ona je brže-bolje plac kaparisala bojeći se da im ne izmakne. Šaulići su već ogradili plac, pa je sklonjena i tabla sa oglasom za prodaju. Plan je da već u septembru krenu sa igradnjom i da kuću završe do kraja sljedeće godine”, kaže izvor Sveta.

 

A onda je red i da ožene Mihajla. Kandidatkinja ionako ima na pretek, ali nekim čudom, novinske stupce aferama sa mladim ženama, umjesto Mihajla, puni njegov vremešni otac Šaban.

(Svet)

Komentari

komentara