Magazin

TEA TAIROVIĆ NAPOKON PROGOVORILA: Goca zna sve o Šabanu i meni!

Napisao H. H.

Mlada pjevačica Tea Tairović našla se u centru medijske pažnje nakon što se pojavila priča da se Šaban Šaulić razvodi zbog nje. Naime, nakon što je Šaban Šaulić pristao da snimi duet sa mladom i atraktivnom pjevačicom, odmah su počele priče da između njih ima nešto, a neki mediji su čak iznijeli tvrdnje da se Goca Šaulić razvodi od svog supruga upravo zbog nje.

 

Iako je od dueta „Otkad za tebe znam“ sad već prošlo nekoliko mjeseci, priče nikako da stanu.

 

Prije nekoliko dana, Šaban i mlada pjevačica imali su zajednički nastup u Srebreniku, a sve je to bilo razlog da sa njom provjerimo sve detalje njihove saradnje i da li možda smatra da su neke koleginice ljubomorne na nju jer je dobila priliku da sarađuje sa kraljem narodne muzike.

 

“Uglavnom se ne osvrćem na ono što mi se priča iza leđa, gledam naprijed, gledam sebe i svoju karijeru. Nikada nikome nisam zavidjela, uvijek sam se trudila da sebe unaprijedim i poboljšam, ali nismo svi isti. Velika je čast stati rame uz rame sa takvom zvijezdom“, rekla je Tea.

 

Ona nam je otkrila i u kakvom je odnosu sa Gocom Šaulić, nakon priča da su Šaban i ona ljubavnici.

 

“I dalje mi nije jasno zbog čega se plasiraju takve priče, kad je muško-ženskih dueta bilo i prije Šabanovog i mog dueta, a biće ih i poslije. Imam utisak da se samo o ovom duetu pričalo na taj način. Goca zna kako je do saradnje došlo, tako da nema šta da mi zameri. Nisam imala nikakav kontakt s njom, ali moj menadžer Rudi jeste. Oni su u vrlo dobrim odnosima već godinama“, rekla je Tairovićeva.

 

Za kraj razgovora, proverili smo i kako se Šaban ponaša kada je na nastupima pored njega mlađa koleginica.

 

“Šaban je najveća balkanska zvijezda i apsolutno je ostvaren, kao takav je meni pružio maksimalnu podršku i gomilu savjeta. Ipak, kada se on pojavi na sceni, to je posebna energija, emocija``, pohvalila je Tea kralja narodne muzike.

Komentari

komentara