Magazin

Zaboravite Bali-bega, stigao je novi turski slatkiš: Zbog najvećeg zavodnika žene ne propuštaju nijednu epizodu! (FOTO)

Napisao A. K.

Početkom ljeta na Prvoj televiziji počela je sa emitovanjem turska serija “Zaljubljeni neženja“, a glavni glumac Bariš Arduč od prve scene u kojoj se pojavio podiže temperaturu ljepšem spolu. Zgodan i talentovan, sa osmijehom na koji sve žene (bez izuzetka) padaju, Bariš je vrlo brzo skinuo sa trona čuvenog Bali-bega.

Rođen je 9. septembra 1987. u Švajcarskoj, gdje je živio sa roditeljima i sa braćom sve do osme godine kada se doselio u Tursku gdje i danas živi. Bariš je televizijski i filmski glumac, a bavi se i modelingom i humanitarnim radom.

 

Zanimljivo je da nije bio mnogo popularan prije uloge Omera u seriji “Zaljubljeni nježenja“, a i ta romantična komedija bila je u planu da bude emitovana samo tokom ljetnje sezone u Turskoj, dok se glavni glumački asovi odmaraju.

 

Ipak, dogodilo se nešto neočekivano. Od prvog dana serija je na prvom mjestu gledanosti petkom. Šarmanta i duhovita priča o introvertnom dizajneru cipela i djevojci čistog srca osvojila je gledaoce svih uzrasta, a posebno su im se dopali glavni akteri – Bariš Arduč kao Omer i prirodno crvenokosa Elčin Sangu kao Defne.

 

Malo je falilo da Baruša ne gledamo na TV ekranima pošto se kao srednjoškolac dvoumio između Sportske akademije i Konzervatorijuma. Pošto se cijelog života bavio sportom, opredijelio se za Akademiju.

(Telegraf.rs)

Komentari

komentara