Magazin

SEKA NAPOKON POKAZALA JAKOVA, ALI… Prelijepi dječak, a kada vidite ovo, otpašće vam vilica! (FOTO)

Napisao A. K.

Popularna pjevačica Seka Aleksić prije nešto manje od godinu dana donijela je na svijet malog Jakova koji je unio sreću i radost u njen dom. Pošto se rođendan bliži, Seka je progovorila o rođendanskom slavlju svog mezimca i najavlia veliku feštu!

Seka je sada u emisiji “Premijera – Vikend Specijal“ otkrila kako će biti dekorisan prostor, kao i da će na slavlje povodom rođendana svog nasljednika pozvati mnogo ljudi.

 

– Očekuje se mnogo ljudi na slavlju! Sve će biti u nekoj varijanti koju ja volim. Treba da bude skromno, ne treba pretjerivati, sve će biti lijepo dekorisano i sređeno. Biće sve u plavoj boji – otkrila je Seka i osvrnula se na natpise u medijima koji se odnose na novac koji pjevačica navodno planira da potroši na proslavu prvog rođendana svog naslednika!

 

– Sve što se piše o ciframa u medijima nije tačno. Pa ni ja ne znam koliko će da sve to me košta – rekla je pjevačica.

Inače, Seka i Veljko krstili su Jakova ubrzo nakon njegovog rođenja u jednom manastiru u Srbiji, a njegov prvi rođendan proslaviće u jednom restoranu!

 

Ipak, pored fotke malog Jakova mnogo pažnje privukla je i mama. Seka se skinula u kupaći i bukvalno zapalila mušku maštu! Prošlo je manje od godinu dana otkako se porodila, a izgleda zaista nevjerovatno!

(Srbija Danas)

Komentari

komentara