Magazin

Pikantno: Marina Tucaković otkrila tajne sa estrade: O odnosu Cece i Karleuše,Aci Lukasu …

Napisao A. K.

Najnoviji hit Marine Tucaković, našeg najpoznatijeg tekstopisca, promovisan je prije tri dana. U pitanju je pjesma Operisan od ljubavi, koju je otpjevala Milica Pavlović. Tom prilikom Marina je pričala o saradnjama sa našim najpoznatijim pjevačima.

Ona je u intervjuu otkrila da je Milica jako komplikovana za rad, baš kao i ostali pjevači, pa zbog toga najviše voli da sarađuje sa Acom Lukasom i Cecom Ražnatović.

 

“Osim Cece i Lukasa, koji mi se ne miješaju u posao, ja muke imam. Stvarno mi svi ispiraju mozak. I na kraju ispadne dobro. Zbog toga sam pomislila – šta ću sad sa ovom Milicom, a uvijek mi je bila draga. Bila sam u žiriju Zvezda Granda kad se prvi put pojavila i baš smo Lukas i ja komentarisali da će od nje biti nešto“, rekla je Marina za Alo.

 

Otkrila je i da je istina da je zabranila Lukasu da izvodi pjesme na koncertu jer duguje pare, ali dodaje da su njih dvoje u fenomenalnim odnosima.

 

Zapravo, on joj je inspiracija za brojne pjesme.

 

“Ne, ništa mu nisam oprostila. Zapravno, on meni i nije dužan. To je spor koji sa njim vodi moj muž i koji u suštini nema veze sa plaćanjem pjesama, nego sa nekom turnejom. Aca mene mnogo voli i ja njega volim. On je negdje moja ideja, a ja se kroz njega izražavam“,otkriva Marina.

 

Ona je takođe kratko prokomentarisala i odnos između Cece i Jelene Karleuše, jer sarađuje sa obe pjevačice.

 

“Ja mislim da se njih dvije nikada neće pomiriti. Nikada neće snimiti duet’’, rekla je Marina, a na pitanje da li je pokušala da ih pomiri, kratko je odgovorila: “Ne!“.

(Kurir.rs)

Komentari

komentara