Magazin

Spavao sam sa ženom rođenog brata, a onda otkrio da je i naš tata to radio! Evo šta se desilo…

Napisao A. K.

Neimenovanom mladiću život se pretvorio u pravi horor film kada je saznao da sa jednom ženom istovremeno spavaju on, njegov rođeni brat i otac!

Mladić, za kog se zna samo da ima 28 godina, poslao je redakciji irskog Sana ispovijest i zatražio savjet.

“Nedavno sam otpočeo ljubavnu aferu sa svojom snajom. Ona je udata za mog starijeg brata već godinama, ali mi se nedavno požalila da njihov brak već dvije godine ne funkcioniše. Sreli smo se kod mog dede u kući na jednoj proslavi. Izašao sam napolje da ispušim cigaretu, izašla je i ona. Počeli smo da šetamo po imanju i pričamo. Tada mi je rekla da ona i moj brat već dvije godine spavaju u odvojenim sobama i da vode odvojene živote. Žalila se kako on radije provodi vreme u kafani nego sa njom, a onda je počela da plače. Nikako nisam mogao da je smirim”, započinje svoju ispovijest mladić.

Kako se njegov brat napio na proslavi, ponudio se da on odveze snaju kući pošto je bila veoma uznemirena.

“Sjeli smo u kola i na putu do kuće se sve odigravalo veoma brzo. Sljedeće čega se sjećam jeste da smo bili u njihovom stanu i imali se*s. Nastavili smo da se viđamo i nakon toga”, opisuje mladić svoje muke i dodaje da njegov brat, naravno, ne zna ništa o ovome.

“Brat i ja nikad nismo bili naročito bliski. Ipak, teško mi je palo što sam se zaljubio u njegovu ženu. Ipak, horor je nastao kada sam saznao da je i moj otac u vezi sa njom!”, navodi se u ispovijesti.

Mladić kaže da je jednog dana sjeo da popriča sa ocem o problemu koji ima i pitao ga je šta misli o ljubavnoj vezi sa udatom ženom.

“Umjesto da mi da savjet, moj otac mi je priznao da je i on u vezi sa udatom ženom. Odmah sam ga upitao da li je to neko koga znam, a onda mi je priznao da je to naša snaja!”

Mladić navodi da je izletio iz očeve kuće i da se više nikad nije javio snaji, kao ni bratu. Od tada ne razgovara ni sa ocem.

“Svi se pitaju zašto sam se povukao. Ne znam šta da radim? Da li da se nađem sa bratom i priznam mu sve, ili jednostavno da zauvijek nestanem?!”, upitao je ovaj sluđeni momak.

Iz redakcije Sana nisu znali šta drugo da mu posavjetuju, osim da pusti da se “klupko samo odmota”, a da on za to vrijeme posjeti nekog psihologa i da se više posveti svom privatnom životu, u koji neće biti uključene udate žene!

Izvor: alo.rs

Komentari

komentara