Magazin

Od svih horoskopskih znakova, ovi su najnaporniji…

Napisao H. H.

U svakom zodijačkom znaku ima teških i napornih pojedinaca, ali s ovom je četvorkom najteže izaći na kraj!

Jarac

Ovo je vrlo neovisan zodijački znak. Ne mari za tuđa mišljenja i ne trudi se uklopiti u većinu. Vrlo je tvrdoglav i ne da se nagovoriti na ono što sam od sebe ne želi. Možete ga pokušati prisiliti, ali će to zapamtiti i čekati pravu priliku da vam vrati milo za drago. S njim je teško komunicirati jer mu ljudi, uz rijetke iznimke, idu na živce. Više voli posao i hobije nego društvo, piše “tportal“.

Ovan

Ljubitelj nadmetanja, uzbuđenja i rizika tempirana je bomba u svakom odnosu. Nagao je, želi odmah zadovoljiti potrebe i ne razmatra posljedice svojih postupaka. S njim je teško voditi razumnu raspravu jer viče, vrijeđa, prijeti i ne priznaje da je u krivu. Ako je ljut ili ljubomoran, munjevito će se okomiti na onog koga smatra krivim. Budite spremni stalno mu povlađivati ili se udaljite od njega.

Škorpion

Zahtjevan je, strog, podmukao i osvetoljubiv. Ako mu se zamjerite, neće odmah planuti kao Ovan, nego će vam proračunato uzvratiti udarac kad mu bude najbolje odgovaralo. Nerado otkriva svoju intimu, ali opsesivno njuška po tuđim životima i prikuplja dokaze o prljavštinama za slučaj da mu zatrebaju. Od bližnjih traži punu odanost, a ako posumnja u vašu izdaju ili preljub podvrgnut će vas višekratnom policijskom ispitivanju.

Blizanci

Ovo su najteži znak u intimnim vezama. Dok je prilično jednostavno složiti se s njima u prijateljskim i poslovnim okvirima, u ljubavi i se*su su noćna mora. Ako ste i sami površni i ćudljivi, naći ćete zajednički jezik s Blizancima. No, ako ste zaljubljeni u njih, ako vam je doista stalo, nadrapali ste. Niko im nije dugo zanimljiv, a čim im neko dosadi, traže novu zanimaciju. Tada prema staroj ljubavi postaju ravnodušni i hladni, kao da su stranci.

 

Komentari

komentara