Magazin

Kada cijeli svijet misli da ništa ne jede, ona se pojavi u izdanju koje niko ne očekuje

Napisao H. H.

Cijeli svijet komentariše koliko kilograma ima Angelina Jolie, da li je na granici anorekasije, da li jede išta osim šake zrnevlja, kako su neki izvori navodili. A onda se ona pojavi kako uživa u hrani za koju niko ne bi pretpostavio ni da bi je pogledala.

Fotografija Angeline ni manje ni više nego sa lizalicom, kako kao dijete sjedi na predstavi u Diznilendu i uživa u slatkoj zabavi, obišla je svijet, piše “Žena“.

Angelina je bila posebno raspoložena i opuštena jer je tog dana bio deveti rođendan njenih blizanaca Noksa i Vivijan, za koje je i organizovala izlazak u najzanimljivije mjesto na svijetu.

Okružena svojim mališanima, Vivijen, Noksom, Šajlo i Zaharom, Andžlina je djelovala sasvim opušteno, kao da program prati iz svoje dnevne sobe. O tome je svjedočila i njena ležerna odjeća, a još neobaveznije bila su obučena i djeca. Sve to izgleda da je ponijelo Andželinu da i ona, kao i njeni mališani, uživa u slatkišu za koji bi se mnogi zakleli da ona nikada ne bi ni probala.

U crnom ležernom topu i rimljankama, Angelina je pokazala stajling mame koja je cijeli dan na raspolaganju za avanturistički boravak u Diznilendu, kao što je vožnja na ringišpilu, ali i za mirnije trenutke poput ovog.

Najpoznatija porodica na svijetu nedavno se vratila sa putovanja u Nambiju, gdje je 2007. godine rođena Šajlo. Tu su zvanično otvorili Šajlo rezervat za divlje životinje, koji su Angelina i Brad pomogli još 2011. godine.

Angelina je sve češće u javnosti u društvu svoje djece, sve raspoloženija, pa izgleda da je najgore doba u njenom životu prošlo. Posvećena svoj djeci, ona definitivno tako dobija i potrebnu energiju, te je širok osmijeh sve vidljiviji na njenom licu.

Komentari

komentara