Magazin

Ubio je četvorogodišnjeg sina i ženu, a evo koju pjevačicu je čuvao!

Napisao H. H.

Četrdesettrogodišnji Marko Nikolić koji je prvo ubio svog četvorogodišnjeg sina Mihajla, a zatim i svoju bivšu nevjenčanu suprugu Maju Đorđević, bio je tjelohranitelj.

Kako saznaje “Alo!“, on je redovno trenirao u teretani i jedno vrijeme bio angažovan kao tjelohranitelj pjevačice Dunje Ilić.

On je oduvijek bio pomalo čudan i nasilan. Redovno je trenirao i bilo mu je važno da bude snažan i izgleda tako jer se bavio bodigardom. Čak je neko vrijeme bio telohranitelj one pjevačice Dunje Ilić. Iskreno, i izgledao je tako kao da je tempirana bomba koja će svakog trenutka da eksplodira – rekao je izvor blizak Marku Nikoliću.

Podsjetimo, Marko Nikolić je u srijedu usmrtio svog sina tako što ga je prvo drogirao lijekovima za smirenje, a zatim usmrtio davljenjem. On je malog Mihajla donio ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, a nakon što je majka djeteta prišla, on je dječaka bacio na asfalt, a nesretnoj ženi nožem nanio smrtonosne povrede. U ovom krvavom piru Marko je povrijedio i troje zaposlenih iz Centra za socijalni rad.

Komentari

komentara