Magazin

O OVOME SE DUGO ŠUTILO: Severinina sestra otkrila detalje iz pjevačicine prošlosti!

Napisao H. H.

Severina Kojić nerado govori o problemima koje ima ili je imala u privatnom životu.

Naime, o njenoj tužnoj sudbini malo se zna, a sada su isplivali manje poznati detalji. Pjevačica je u mladosti ostala bez oca, od kojeg je, kako kaže njena majka Ana, pjevačica naslijedila izgled i karakter. Severinin otac, Sever Vučković bio je vozač kamiona u Elektrodalmaciji. Rodio se u Splitu, gdje je upoznao njenu majku Anu, rodom iz Drniša. Ona je bila konobarica, piše “24sata“.

Severina je sa starijim sestrama Zdenkom i Mirjanom teško prihvatila preranu smrt oca za kojeg je bila jako vezana. Međutim, pjevačica je izgubila još nekoliko bliskih osoba i prijatelja tokom života.

I sama Severina borila se sa zdravstvenim problemima, pa je 2006. operisala glasne žice, a zbog oštećenja hrskavice su je operisali 2010. godine, potom 2014. Pjevačica tvrdi kako joj je najsnažnija podrška bio njen suprug Igor. Ipak, upravo zbog vjenčanja s njim više ne razgovara sa sestrom Zdenkom.

Ne podržavamo sve ovo, Srbi su protiv nas vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sad vode psihološki. Moja sestra odgojena je u Hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim se za njeno zdravlje i sreću“, rekla je tada Severinina starija sestra.

Pjevačica se 2014. godine privremeno povukla sa scene jer je morala da operiše koljeno. Povrijedila se plešući na sceni. I danas zbog toga trpi posljedice, ali redovno ide kod ljekara koji joj saniraju bol.

Komentari

komentara