Magazin

Svi su iznenađeni što Aca neće razvod! Ovo je ključan razlog zbog kojeg Aca oprašta Sonji aferu sa Jarićem

Napisao H. H.

Pjevač Aca Lukas priznao je prijateljima da je spreman da zaboravi aferu svoje supruge Sonje Vuksanović o kojoj se u posljednje vrijeme pisalo.

On je i poslije sedam godina braka toliko zaljubljen u svoju ženu da želi da pređe preko svega što se posljednjih meseci dešavalo kako bi svoju porodicu sačuvao na okupu. Lukas se nada da će sada kada je košarkaš Marko Jarić prekinuo svaki kontakt sa Sonjom, ta afera prestati da potresa Srbiju, piše “Puls online“.

Aca obožava Sonju i spreman je mnogo toga da joj oprosti, pa i prevaru. Prijateljima je rekao: “Volim je i ne želim razvod”, tako da će dati sve od sebe da spasi brak. Na njegovu želju da se pomire dosta utiče i to što imaju šestogodišnju kćerku Viktoriju, pošto bi volio da mu dijete raste sa oba roditelja. Takođe, veoma je vezan i za Sonjinu nasljednicu Sofiju, koju je dobila u braku sa Željkom Šašićem – kaže izvor blizak folk zvijezdi.

On dodaje da ni Lukas nije bio cvjećka tokom sedmogodišnjeg braka, ali mu je supruga ipak sve praštala. Sada je na njega red da pređe preko Sonjine navodne avanture sa košarkašem.

Lukas je veliki ženskaroš i to zna cijeli grad. Mada voli Sonju, uživa da flertuje i sa drugim ribama. Zbog toga mu je ona često pravila ljubomorne scene i prijetila razvodom. I pored toga, uspjeli su da sačuvaju brak, ali ih je sada ova posljednja afera skroz pomjerila iz temelja. Aca se nada da će se poslije tri mjeseca, koliko živi u jednom beogradskom hotelu, napokon vratiti u zajednički dom – priča izvor.

Komentari

komentara