Magazin

Šest plastičnih operacija: Želi izgledati poput Melanije Trump

Napisao H. H.

Osim plastičnih operacija, doktori će u Claudiju iz Teksasa uštrcati i dvije doze Botoxa, a sve kako bi bila što sličnija prvoj dami SAD-a. Nos, grudi, trbuh, stražnjica…

Ova 42-godišnjakinja iz Teksasa postavila si je jasan životni cilj – želi izgledati kao Melania Trump. I zbog toga će čak šest puta ići pod nož, prenosi “24sata“.

Claudia Sierra operisat će nos, zategnuti trbuh i stražnjicu, obaviti liposukciju, podići kapke, “popraviti” grudi i sve zaokružiti s Botoxom. Želja joj je izgledati poput prve dame SAD-a, a tu namjeru očito žarko želi ispuniti.

– Melania je za mene pojam snage i moći. Ona je naša prva dama i veselim se što ću joj sličiti te postati bolja verzija sebe – izjavila je Claudia. Preboljela je rak dojke, pa će operacija grudi biti kompliciraniji zahvat.

Operacije će obaviti dr. Franklin Rose, koji tvrdi da sve više žena želi izgledati poput gospođe Trump. Plastična avantura ove majke snimat će se za emisiju “Inside Edition”, koja će se emitirati kasnije ove godine. Cijena operacija ostaje nepoznata…

Komentari

komentara