Magazin

Instagram zvijezda: Niko ne može vjerovati koliko ima godina

Napisao H. H.

Zgodna Lure Shu je Instagram zvijezda s Tajvana. Na toj popularnoj društvenoj mreži prati je 232.000 ljudi, no velik broj njih uopće ne zna koliko ona zapravo ima godina.

Dugonoga brineta, sjajne, guste kose, često se fotka u bikinijima koji otkrivaju njezinu savršenu, mladenačku figuru, a fotografije na kojima nema šminke otkrivaju besprijekoran ten i kožu koja je san snova svakog dermatologa, piše “100 posto“.

O blogerici poznatoj pod nadimkom Fashionable Lure pisali su i mnogi američki portali, a medije s Tajvana posebno privlači činjenica da je njena mlađa sestra tamošnjoj publici poznata glumica Sharon Hsu.

Vjerovali ili ne ova ljepotica nedavno je proslavila 41. rođendan i jedna je od onih žena za koje mnogi smatraju da su upola mlađe.

Uz izvrsne gene koje je naslijedila od roditelja, Lure jako pazi na svoj izgled, a godine ulaganja u sebe itekako su se isplatile. Lure pije mnogo vode i jede uglavnom povrće, izbjegava šećer i gazirane sokove, ali svako jutro pije šoljicu crne kafe.

Izbjegava i ljute umake i začine, a kremu s visokim zaštitnim faktorom koristi svaki dan, piše College candy. Pije vitamin C i kolagen u tekućem obliku te se kune u korištenje hidratantnih krema jer smatra da je hidratacija za mladenački izgled kože najvažnija.

Komentari

komentara