Magazin

Hrvatska – Ovo je fatalna Dolores zbog koje je brat bajonetom ubio svog blizanca! (FOTO)

Napisao admin

Hrvatska pravosudna policija je jučer u stan u Ogrizovićevoj 34 u Zagrebu, na mjesto ubistva, s lisicama na rukama i lancima na nogama dovela Miroslava Tomasa, ali i fatalnu Dolores Dimnik (23), koja je kobne noći s braćom čekala Novu godinu. Njemu je određen pritvor, a ona je puštena da se brani sa slobode.


Dolores Dimnik (foto: doznajemo)

Policija vjeruje da je Miroslav u novogodišnjoj noći, oko 4.30 sati, nožem ubo brata u srce.

Na mjesto zločina doveli su i Dolores Dimnik (23). Ona je s braćom Tomas slavila Novu godinu. Miroslav je pri dovođenju šepao, a bio je i blijed te mršav.

Tokom pretresa stana susjeda, koja je željela ostati anonimna, rekla nam je kako je u vrijeme ubojstva čula da se nešto neobično događa u stanu braće Tomas:

– Čula sam ženu iz njihova stana kako viče: ‘Vedrane, probudi se! Zovi hitnu!” i “Zapalit ćeš stan!”. Misleći kako cijeloj zgradi prijeti opasnost od požara, pozvali smo policiju.

Prema onome što se do sada zna, proslava novogodišnje noći bila je izrazito burna za ovaj neobični ljubavni trokut. Svi su pili alkohol, a Miroslav je slaveći i pucao kroz prozor u zrak iz pištolja koji ilegalno posjeduje. Dolores je navodno istražiteljima rekla kako je Miroslav nedavno nabavio bajonet kojim je u kasne sate ozlijedio brata blizanca. Vedran se povukao u spavaću sobu, a onda je ondje došao i Miroslav kako bi utješio brata. Dolores ih je ostavila same, a zatim je Miroslav ubo brata u srce.

Obitelj Tomas je na osmrtnici za Vedrana napisala kako je mladić preminuo tragično i nesretnim slučajem. No policija njegova brata Miroslava sumnjiči da je ubio Vedrana. On navodno tvrdi da nije ubio brata. Vedranov sprovod bit će na zagrebačkom Krematoriju u utorak u 13.50 sati.

Policija je podnijela prijavu i protiv Dolores Dimnik. Nju sumnjiče za dovođenje u opasnost života općeopasnom radnjom, tj. zamjeraju joj što je u stanu ispalila nekoliko hitaca iz pištolja. Pucala je u namještaj.

Inače, bizarni detalji istrage okrutnog ubistva na Trešnjevci u kojoj je život izgubio jedan brat blizanac – sve više cure u javnost. Ionako tragična priča postaje još teže shvatljiva kada se zna da su ubistva među blizancima u svijetu izuzetno rijetka, a u Hrvatskoj još nikada nisu zabilježena.

Braća Tomas

Vedran i Miroslav su bili braća blizanci – naočiti, društveni i uvijek nerazdvojni! A onda je baš u novogodišnjoj noći jedan brat digao ruku na drugoga! I sve to navodno zbog fatalne plavuše Dolores, inače ljubiteljice sado – mazo seansi! Susjedi su o braći Tomas uvijek imali dobro mišljenje. Bili su samozatajni mladići i po ničemu se nije dalo zaključiti kakve su se perverzije događale unutar njihova četiri zida.

Dolores je pokojnog Vedrana upoznala prije osam godina, a prije dvije godine njihovo je prijateljstvo preraslo u ljubav! Plavuša se prije navodno bavila prostitucijom. Bila je sado mazo domina, a iza sebe ima i propali brak. Na Facebooku se predstavljala kao udovica.

“Saznao sam od susjeda da je Dolores s Vedranom tu već bila nekoliko mjeseci. A da je Miroslav, osumnjičen za ubistvo, bio negdje drugdje sa svojom djevojkom”, kaže susjed Branko Stipković.

Parovi su se poslije itekako dobro zbližili. Jer, Dolores je policiji navodno priznala da su upražnjavali seks u četvero. Njihove su orgije braća snimala, a policija je navodno zaplijenila kompjuter.

Posljednjih mjeseci Miroslav je postao agresivan i pretjerivao u alkoholu i drogama. Ilegalno je nabavio pištolj koji je uvijek nosio sa sobom. Na Staru godinu su navodno večerali krvavice i prepustili se slavlju. Sve je kulminiralo svađom blizanaca.

Miroslav je, kako se vjeruje, Vedrana ubo bajonetom u srce. Nastala je panika. Dolores je navodno pucala kako bi ubicu natjerala da pozove Hitnu pomoć. Ali, za Vedrana je već bilo kasno.

Miroslav je navodno na saslušanju kod tužitelja porekao djelo. Određen mu je jednomjesečni pritvor. Dolores je puštena nakon što je u policiji u svojstvu svjedoka progovorila o svim bizarnim detaljima krvave novogodišnje noći na Trešnjevci.

Miroslav Tomas

doznajemo

Komentari

komentara