Magazin

Ana Sević otkrila zašto kćerki nije rekla da će dobiti brata

Napisao H. H.

Ana Sević se nedavno vratila na muzičku scenu i to na vrlo uspješan način. Poslije nekoliko godina pauze, ona je konačno objavila novu pjesmu, koja nosi naziv ‘Delirijum’.

Na YouTubeu spot za ovu numeru već ima više od milion pregleda, a na početku razgovora ona je otkrila da li je zadovoljna kako je publika reagovala na pomenutu pjesmu, piše “Espreso“.

– Jako sam zadovoljna reakcijama na pjesmu. Dugo ništa nisam objavljivala, nisam bila posvećena tom muzičkom polju mog života. Uvijek se nadaš da će ono što radiš biti podržano i da će publika to primiti sa lijepom energijom i sa lijepim komentarima, ali želje su jedno, a mogućnosti su drugo. Međutim, ovdje smo izgleda zaista pogodili taj ukus publike i ono što publika danas traži. U ovom dosadašnjem razvoju situacije sam jako zadovoljna, ali ne žurimo nigdje.

Pisalo se da je Darko godinu dana izbjegavao da potpiše razvod braka između tebe i njega. Šta se dešava? Da li ste se napokon razveli?

– Ne, nismo. I dalje nismo razvedeni.

Jesi li nestrpljiva da i zvanično dođe do tog razvoda? Je li ti to predstavlja pritisak?

– Pa, ne! To je samo jedna formalnost, koja mi ne utiče na život. Ja sam nastavila sa svojim životom, Darko je nastavio sa svojim životom. Bože moj, on će uskoro da dobije i dijete. Tako da taj papir ništa neće promijeniti.

Je li Lorena zna da će dobiti brata?

– Ne!

Je li to još čuvate od nje ili…?

– Ja ne čuvam ništa od nje, ali to nije na meni da joj saopštim.

Komentari

komentara